0888 11 22 00

Адрес с успех и сделки на Property Show в гр. Варна

Property Show - Варна
04 май 2023

С голям интерес и стотици регистрирани посетители протече Property Show - първото по рода си изложение за имоти ново строителство в София, Варна, Черноморието и Дубай в морската ни столица с участието на „Адрес недвижими имоти“, както и водещи агенции и инвеститори от сферата на недвижимите имоти. 

Property Show - Варна Property Show - Варна

 

Компаниите представиха специални предложения за инвестиция в имот или ново жилище, както и подбрани ексклузивни проекти ново строителство, а с всички присъстващи бяха обсъдени актуалните тенденции на жилищния пазар. 

Професионалните консултанти на „Адрес недвижими имоти“ презентираха богатото си портфолио с имоти във Варна, София, Бургас и Черноморието, предоставиха експертни съвети и насоки за инвестиция в имоти като начин за защита на спестяванията от ефектите на инфлацията в България. А първите сделки след изложението са вече факт.

 

Property Show - Варна

 

За всички гости на Property Show бяха предоставени консултации за кредитиране, лично банкиране и персонализирани финансови услуги, а ценителите на премиум спортните автомобили се насладиха на два вълнуващи модела - Maserati MC20 и Ferrari Roma. Партньорите ни в сферата на хотелиерството и туризма представиха ексклузивни лайфстайл предложения. 

Генерални спонсори на изложението - Д Банк и Maserati Bulgaria.
В Property Show като участници и спонсори се включиха и New Estates, Имотека, Unique Estates, Forton Homes, Ultima Homes, Simeonovo Alleys, Suntours Varna и Chateau Copsa. 
 

Продай имота си за 48 часа