0888 11 22 00

АДРЕС недвижими имоти подкрепя Bulgaria Wants You

АДРЕС недвижими имоти подкрепя Bulgaria Wants You
20 септември 2021

АДРЕС недвижими имоти подкрепя Bulgaria Wants You и каузата заедно да помогнем на младите хора да намерят своята причина да се върнат или да останат у дома. Защото домът не е просто място, то е чувство, а ние от  АДРЕС недвижими имоти вече 28 години отвеждаме нашите клиенти там, където те се чувстват най-добре – в тяхното мечтано вкъщи. Всичко това става реалност благодарение на нашите над 500 професионално обучени консултанти в мрежа от офиси на територията на цялата страна. Резултатите са категорични – Адрес е компания номер едно за недвижими имоти в България и предоставя възможност за работа, развитие и успех на родна земя.

 Сега, в партньорство с Bulgaria Wants You, даваме #Адрес на твоите силни страни!  България те иска, а #АДРЕСнедвижимиИмоти ти предлага:

 

Старт в динамичен сектор с много възможности.

 

Придобиване на знания от близо 30-годишния опит на компанията.

 

Разнообразни колеги, с които стигаш до перфектната сделка.

 

Защото #Бъдещето при нас е настояще!

 

Запознай се с Петко, Диана, Ния, Димитър, Илия, Костадин и Елена и ще се увериш, че в Адрес не си сам! Адрес дава свобода, ефективност и качество, добър пример, възможност за уникални сделки, доход, който те кара да се чувстваш достатъчно свободен и финансово независим, шанс за развитие на свой бизнес в рамките на компанията. Стани един от нас, защото именно различията ни правят толкова успешни!

 

Виж нашите ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ 

Продай имота си за 48 часа