0888 11 22 00

Bulgaria Wants You - „Живот и кариера – защо в България?“

Bulgaria Wants You - Адрес недвижими имоти
28 март 2022

На 26 март в Бургас и на 27 март в Пловдив се състоя събитието, организирано от Bulgaria Wants You - „Живот и кариера – защо в България?“. В рамките на 5 часа, освен вдъхновяващи истории на успеха, посетителите успяха и лично да се запознаят с потенциални бъдещи работодатели. Със свой щанд присъства и Адрес недвижими имоти АД като единствен представител на сектора с недвижими имоти в България. Така компанията цели да мотивира всички да се развиват в родината си. Посланието в залата беше – „Намери причина да останеш“. 


На кариерното изложение в Бургас посетителите можеха да се срещнат на живо с мениджърите на кантори – Анелия Савова и Тодор Александров, както и с един от топ брокерите там – Александър Макавеев. В Пловдив на щанда на Адрес вдъхновители на успеха в брокерската професия бяха консултантите Румяна Узунова и Емил Гичев. И в двата града всеки посетител можеше да зададе своите въпроси и директно да кандидатства за нова работа в компанията. Преди това, всеки желаещ можеше да измери и брокерския си потенциал, попълвайки специално разработен електронен въпросник – Брокерски барометър.


По традиция събитието и в двата дни беше открито от основателите на платформата Bulgaria Wants You – Иван Христов и Андрей Арнаудов. Вдъхновяващи лектори бяха реализираните предприемачи и бизнес лидери Димитър Караиванов, Дарин Маджаров, Андрей Давчев, Геновева Христова, Стефан Григоров, Иван Георгиев и Евгени Борисов, както и бившият вицепремиер и министър на икономиката – Николай Василев. От тях посетителите получиха безценни съвети от професионалния и житейския им опит.

Продай имота си за 48 часа