0888 11 22 00

АДРЕС

АДРЕС
08 юли 2015

Годишната конференция на NAR (Национална асоциация на реалторите) тази година ще се проведе от 13 до 16 Ноември в гр. Сан Диего, Калифорния, САЩ.
Конференцията събира над 5000 брокери от САЩ и целия свят, които се информират за последните тенденции в бранша, обучават се и общуват помежду си.
Програмата на конференцията е изключително разнообразна, с многобройни панели и лекции на всички теми, свързани с работата на брокера: работа с клиенти, маркетинг, информационни технологии, професионално и личностно израстване и т.н. Присъстват всички известни лектори. Част от конференцията е и специализирано изложение за софтуер, рекламни инструменти и обучителни материали.
АДРЕС награждава тази година Делян Димитров, мениджър кантора „Дръзки”, регион Варна с посещение на конференцията. Делян има сериозни заслуги за ръста на оборота и за привличането и задържане на опитни брокери в регион Варна. Трима от неговите брокери са в ТОП 25 в страната / от общо 9 консултанти/, а двама са в ТОП 5 за региона. В дългосрочен план Делян вижда себе си в компанията, искайки да предаде опит и знания.

Конференцията може да бъде посетена от всички служители на АДРЕС, независимо от заеманата от тях позиция: консултанти, мениджъри, служители в оперативния бизнес или администрацията, франчайз партньори. Ще поемем таксатa за Вашите регистрация и участие в конференцията, която е в размер на $550. Също така ще помогнем при организацията на Вашето пътуване, като ще имате възможността да се възползвате от специални  отстъпки и преференциални условия.

Пълна информация за конференцията можете да намерите на адрес:  http://www.realtor.org/convention.nsf/
 

 

Продай имота си за 48 часа