0888 11 22 00

АДРЕС на конференцията на NAR в Ню Орлиънс, САЩ

АДРЕС на конференцията на NAR в Ню Орлиънс, САЩ
20 ноември 2014

В периода 7-10 ноември 2014г. в Ню Орлиънс, щата Луизиана се състоя най-голямото световно събитие за недвижими имоти с представители от над 180 страни. От АДРЕС за Съединените щати пътуваха Гергана Бахчеванова, която посети конференцията като награда. В групата бяха още и Любинка Трифонова от кантора Иван Вазов (Варна), както и Татяна Павлова от кантора Център (София). 

Още първите лекции от програмата предизвикаха огромен интерес, като най-запомнящите се презентации бяха изнесени от водещи фигури в бранша, като Брус Гарднър и Дейвид Нокс. Темите, които се обсъждаха бяха многообразни, с насоченост към личностно развитие и подобрение на бизнес уменията, както и факторите, движещи международния пазар на недвижими имоти.

Колегите описаха преживяването като страхотно, мотивиращо и в същото време вълнуващо. Тези, които посетиха САЩ за първи път, се сблъскаха с различните култури на два уникални града – Ню Йорк и Ню Орлиънс. За цели 10 дни те успяха да видят всички забележителности в Ню Йорк, да се разходят из Централ парк и да усетят духа на града.


Най-голямо впечатление им е направила самата конференция, която се отличава с една по-различна гледна точна за брокера и неговата работа - на първо място за това, че ние сме тези, които трябва да уважаваме нашата професия, в САЩ казват на брокерите - „благодаря“! Ние променяме човешките съдби и човешкия живот, помагаме да намерим подходящия дом, да решим имотен или финансов проблем. Оказва се, че навсякъде по света всички, които се занимават с имоти имат почти едни и същи проблеми! Няма значение, колко се различаваме като национални култури и бит, хората сме много еднакви с нашите емоции, страхове, надежди. Еднакво имаме нужда от обучения, самодисциплина, личностно израстване.

 

Краят на конференцията беше отбелязан със звезден концерт на известната изпълнителка Дженифър Хъдсън.