0888 11 22 00

АДРЕС на конференцията на NAR в Ню Орлиънс, САЩ

АДРЕС на конференцията на NAR в Ню Орлиънс, САЩ
20 ноември 2014

В периода 7-10 ноември 2014г. в Ню Орлиънс, щата Луизиана се състоя най-голямото световно събитие за недвижими имоти с представители от над 180 страни. От АДРЕС за Съединените щати пътуваха Гергана Бахчеванова, която посети конференцията като награда. В групата бяха още и Любинка Трифонова от кантора Иван Вазов (Варна), както и Татяна Павлова от кантора Център (София). 

Още първите лекции от програмата предизвикаха огромен интерес, като най-запомнящите се презентации бяха изнесени от водещи фигури в бранша, като Брус Гарднър и Дейвид Нокс. Темите, които се обсъждаха бяха многообразни, с насоченост към личностно развитие и подобрение на бизнес уменията, както и факторите, движещи международния пазар на недвижими имоти.

Колегите описаха преживяването като страхотно, мотивиращо и в същото време вълнуващо. Тези, които посетиха САЩ за първи път, се сблъскаха с различните култури на два уникални града – Ню Йорк и Ню Орлиънс. За цели 10 дни те успяха да видят всички забележителности в Ню Йорк, да се разходят из Централ парк и да усетят духа на града.


Най-голямо впечатление им е направила самата конференция, която се отличава с една по-различна гледна точна за брокера и неговата работа - на първо място за това, че ние сме тези, които трябва да уважаваме нашата професия, в САЩ казват на брокерите - „благодаря“! Ние променяме човешките съдби и човешкия живот, помагаме да намерим подходящия дом, да решим имотен или финансов проблем. Оказва се, че навсякъде по света всички, които се занимават с имоти имат почти едни и същи проблеми! Няма значение, колко се различаваме като национални култури и бит, хората сме много еднакви с нашите емоции, страхове, надежди. Еднакво имаме нужда от обучения, самодисциплина, личностно израстване.

 

Краят на конференцията беше отбелязан със звезден концерт на известната изпълнителка Дженифър Хъдсън.

 

Продай имота си за 48 часа