0888 11 22 00

Благодарствено писмо за Марио Липнишки, Кантора Люлин, София

Благодарствено писмо за Марио Липнишки, Кантора Люлин, София
11 февруари 2015

Колегата Марио Липнишки от АДРЕС Люлин, получи благодарствено писмо от клиент, който изразява своята признателност.


Искам да изразя своята благодарност и възхищение от Вашата фирма и най-вече към брокера Марио Липнишки – кантора „Люлин”.

След дълго търсене в сайтовете за недвижими имоти, реших да ползвам услугите на агенция. Бях песимистично настроен, поради негативни отзиви във форумите по отношение на брокерите. Чрез моя приятелка се свързах с Марио. Още в началото, когато се чухме с него по телефона, разбрах че той е точният човек. При първия оглед сключихме сделка, което показва, че той много точно бе разбрал критериите ми. Марио присъстваше, както при огледа и сключването на сделката, така и при изповядването й при нотариуса. Възхитен съм от желанието му не просто да ми продаде недвижим имот и да получи комисионна, а да намери точното жилище, което търся.

Имотът беше закупен с цел инвестиция и след закупуването му, отново предложих на Марио да бъде посредник при търсенето на наематели. Бях изумен в какъв кратък срок той намери наематели!

Работата с АДРЕС беше удоволствие за мен и при всяка възможност я препоръчвам на приятели и познати, които търсят имоти за закупуване или под наем.

Бъдете все така коректни, отзивчиви и любезни! Желая Ви успехи!

С уважение,
Един доволен клиент, Мартин Стоянов!

Продай имота си за 48 часа