0888 11 22 00

Брокерството вашата професия ли е?

Брокерството вашата професия ли е?
01 октомври 2018

Представете си, че имате шанса сами да подреждате деня си, да печелите без ограничения и да се срещате с много нови хора. Има толкова различни причини хората да избират професията консултант недвижими имоти, ала преди да вземете решение и да станете брокер, вижте двете страни а монетата.


1. Започването като брокер не изисква конкретно образование и става бързо

ЗА: Повечето фирми обучават своите кадри и те могат да сключват сделки дори по време на въпросните обучения.
ПРОТИВ: Инвестирате време, усилия и нерви и няма гаранция, че ще ви се получи, дори да вземете лиценз.

2. Имате добри доходи

ЗА: В тази професия таван на доходите няма. Колкото повече и по-големи сделки правите, толкова повече приходи ще имате.
ПРОТИВ: Приходите ви зависят изцяло от вас и не са сигурни. Ако не се потрудите за тях, няма да изкарвате нищо.

3. Имате гъвкаво работно време

ЗА: Това не е стандартна работа, която изисква да стоите зад бюро от 9 до 18 ч. По-голямата част от срещите ви дори не е в офис.
ПРОТИВ: Да нямаш работно време обаче означава, че може да се наложи да водите разговори и да провеждате огледи в почивни дни или вечер. На практика вие трябва да сте на разположение 24/7.

4. Носите щастие и радост на хората

ЗА: Покупката/продажбата на имот е голямо събитие в живота на хората. Когато им помогнете да намерят нов дом например, вие ставате част от нещо важно за тези хора и се заразявате от техните емоции.
ПРОТИВ: И все пак общувате с много и различни хора и освен с позитивни емоции, можете да се заредите и с някои негативни.

5. Ежедневието ви никога не се повтаря

ЗА: Професията брокер е свързана с голяма динамика. Постоянно сте на крака, виждате се с различни хора, имате интересни казуси и предизвикателствата пред вас са различни.
ПРОТИВ: Подобна работа може да бъде изтощителна и често да сте на прага на „бърнаут“. Ако п природа не сте динамични и енергични, ще се изморите бързо.

6. Брокер в Адрес

ЗА: Когато сте част от голяма и утвърдена компания като Адрес, разполагате с всичките ѝ ресурси. Имате стабилен гръб и професионална мрежа от колеги-експерти, които ще ви помогнат за намиране на клиенти и решаване за казуси.
Адрес е компания, която държи на служителите си и инвестира много в тяхното развитие чрез обучения, квалификационни курсове, уъркшопове и т.н. И не на последно място – хората тук са страхотни и ще те накарат да се почувстваш като част от семейство.

Ако след всичко, което прочетохте, смятате че професията брокер е вашата професия, изпратете CV-то си ТУК

Може би вие сте нашият човек! 

Продай имота си за 48 часа