0888 11 22 00

ШАМПИОНИТЕ - Данислав Тенинчев

ШАМПИОНИТЕ - Данислав Тенинчев
31 юли 2014

Харесва ми да работя с фирми и бизнес на корпоративно ниво.... 

За мен... Дойдох в АДРЕС още докато бях студент в Нов български университет. Силяна Черкезова, мениджър на кантора „Бизнес имоти“, ме покани на работа. Възпитаник съм на най-елитната гимназия в България – Национална гимназия за древни езици и култури „Константин Кирил Философ“, след нея учих в Хагския университет в Холандия. Интересното за мен е, че имам...сестра близначка.


Интересувам се от... Участвам в младежката организация на "Ротари интернешънъл" като член на Ротаракт клуб „София – Балкан“, организирайки различни социални проекти. Често правя „нощен фарминг“ , т.е съм редовен посетител на нощните заведения.


Защо избрах Адрес? Харесва ми да работя с фирми и бизнес на корпоративно ниво. В АДРЕС виждам резултат от усилията си и получавам високи доходи за страната.


Първата ми сделка... Направих първата си сделка на 3-тия месец от започването си в АДРЕС. Тя беше за наем на магазин с площ от 100 кв. в близост до любимата ми „Витошка“. Аз бях от страната на наемодателя, а наемателя беше с друг колега от АДРЕС. Първата сделка се помни цял живот -  като първия секс.

Най-трудната ми сделка... Най-трудната ми сделка беше за 1 500 000 евро - три етажа от офис сграда на зелено. Сделката беше двойна и стана в най-голямата криза - през 2010 г. Преговорите по сделката продължиха над 9 часа, сутринта от 10:00 ч. до 21:30ч. вечерта. Напрежението беше много, защото условията по сделката се променяха постоянно. Благодарен съм много на Силяна и Люба Атанасова, които помогнаха много нещата да се случат. Същата тази година станах и бронзов консултант на АДРЕС и спечелих екскурзия за двама до Монако и Монте Карло.

За колегите във фирмата... Повечето са готини, най-вече колегите от кантора „Бизнес имоти“ и на „Св. Неделя“. Имаме много силна връзка помежду си в кантората и много си помагаме, нямаме разправии за клиенти.

Доволен съм, когато... приключа сделка, когато дойде петък и най-вече когато съм обичан.

Какво бих посъветвал колегите... Да имат уважение към професията си и да знаят каква отговорност носят към клиентите си.

Продай имота си за 48 часа