0888 11 22 00

ШАМПИОНИТЕ - Димитър Генов

ШАМПИОНИТЕ - Димитър Генов
12 август 2014

Търсих си място под слънцето. Там, където могат да се правят и пари... 

За мен... Мисля си, че съм роден за брокер, друго не съм работил в България. Търговията ми е в кръвта. Бях на 6 години, когато баща ми купи домати и аз ги продавах пред блока. Живял съм в Гърция, като в началото бях градинар, а последните години - управител на хотел и междувременно пак правих сделки.


Интересувам се от... Това да имам повече свободно време, в което повече да обръщам внимание на жена ми, повече да ходя на риболов, лов, ски и море. Искам да си купя терен в Гърция и да си сложа каравана там.


Защо избрах Адрес? Търсих си място под слънцето. Там, където могат да се правят и пари. Преди АДРЕС имах своя собствена агенция. Работя като брокер от ноември 2003 насам.


Първата ми сделка... Работих в друга агенция и ме ползваха като „момче за всичко“. Не ми даваха да правя сделки. Така се случи, че на един оглед отидох аз, просто нямаше кой друг. Тогава направих и първата си сделка на къща с двор около Варна за 97 000 евро. До ден днешен поддържам контакт с клиента.

Най-трудната ми сделка... Продавах тристаен голям апартамент в „Манастирски ливади“, който имаше нотариален акт с неплатена цена от страна на купувача. Тя трябваше да бъде финансирана чрез банков кредит, какъвто беше отпуснат, но не беше усвоен от купувача и цената не беше платена по акта. Накрая се договорихме новият купувач да заплати продажната цена директно на стария продавач по акта, по който не беше платена цената. И по този начин се прегради възможността предходния продавач да има претенции за разваляне на нотариалния акт заради неплатена цена.

За колегите във фирмата... Много са яки! Хора, които знаят как се работи.

Доволен съм... Постоянно. Най-вече, когато имам свобода да правя това, което искам. Зареждат ме разговорите с хора, мога да говоря постоянно.

Какво бих посъветвал колегите... Елате в АДРЕС, за да можем да работим повече. Голямата фирма е истината. Тя подготвя хората, дава им увереност, за да си вършат работата добре.

.

Продай имота си за 48 часа