0888 11 22 00

ШАМПИОНИТЕ - Димитър Костов

ШАМПИОНИТЕ - Димитър Костов
09 март 2015

Най-трудната ми сделка ме амбицира и ми доказа, че няма нещо, което човек да не може да направи... 

За мен... Аз съм Митко Костов и съм типичен представител на зодията овен – упорит, твърдоглав и смел. На 26 години съм, от 3 години съм в екипа на кантора „Бизнес имоти“, София, а вече 2 години в топ 10 на АДРЕС. Завършил съм Публична администрация и корпоративна сигурност в УНСС. Роден съм в град Червен бряг и от 15 години идвам да живея в София. Имам интересна биография - работил съм в магазин за хранителни стоки, ресторант, дори барман в клубове. Като малък исках да стана Супермен.

Интересувам се от... Спорт, исторически факти и от биографиите на успелите хора. Обичам да общувам с клиентите и да съм удовлетворен от това, което правя. Имам нещо като мания да преценявам хората и да предугаждам техните решения. Затова и не харесвам прикрити и неискрени хора.

Защо избрах Адрес? Тъкмо се бях прибрал от САЩ, където бях на студентска бригада и ми се обади най-добрият ми приятел с предложение за работа...в АДРЕС. Не можах да откажа и явно не съм сгрешил.

Първата ми сделка... Първата ми сделка беше за наем на магазин на ул. Черковна още в първия ми месец в АДРЕС. Тогава не знаех какво се случва, но се случиха лесно нещата, защото клиентът ми имаше доверие.

Най-трудната ми сделка... Магазин за продажба за 800 000 Евро в квартал "Гео Милев". Работехме съвместно с колега от кантората. Беше на нереално висока цена, която договаряхме има -няма 2 месеца. Цялата сделка продължи близо 8 месеца. Естествено в последния момент изникнаха всякакви подводни камъни - счетоводни, юридически, архитектурни. Тогава много ни помогнаха главната счетоводителка и юристите на АДРЕС. Успяхме да приключим сделката в дните преди Коледа. Тази толкова сложна сделка ме амбицира и доказа, че няма нещо, което да не може да направи човек.

За колегите във фирмата... Във всяка кантора има много добре информирани и мотивирани колеги, с които може да се работи добре. Иска ми се да споделяме повече информация за нещата, които знаем, да обменяме повече опит.

Доволен съм когато... Нещата зависят от мен и  мога да помогна с нещо на някой.

Какво бих посъветвал колегите от други агенции... Да правим още повече съвместни сделки - добре е и за нас, за тях и за клиентите.

Продай имота си за 48 часа