0888 11 22 00

ШАМПИОНИТЕ - Гинка Тодорова

ШАМПИОНИТЕ - Гинка Тодорова
01 юни 2014

По-малко от година е в АДРЕС и вече е топ консултант на регион Бургас.

За мен... От Бургас съм и харесвам много града си. Магистър съм по „Публична администрация“, но нещо не тръгнах в тази посока. Работила съм основно за себе си, занимавала съм се и с търговия. Като консултант недвижими имоти работя вече почти една година в АДРЕС - Бургас, кантора „Зора“.

Интересувам се от...Обичам да се разхождам, но съм запалена и по приготвянето на вкусни ястия. Харесвам да експериментирам не само с приготвянето на различни кулинарни изненади, правя и декупажи – картини, бижута, шишета. Така се разтоварвам.

Защо избрах АДРЕС? Всичко стана случайно. Няколко поредни летни сезони работих като рецепционист в къмпинг, но реших, че е време за промяна. Много пъти бях подавала клиенти на една приятелка, която работи в АДРЕС и я помолих да ми помогне за организиране на интервю за работа. Исках да работя като консултант. Харесва ми. Това е моята работа. Правя я с лекота и знам, че я умея.

Първата ми сделка... Всъщност бяха две сделки, почти едновременно. Започнах работа в АДРЕС и първата клиентка, на която се обадих, подписа договор за посредничество. За съжаление имаше болен син и им трябваха пари за лечение. Искаха да продадат имота, в който живееха в момента и да купят по-малък апартамент. След няколко огледа си харесаха апартамент и го купиха. По същото време успях да убедя купувачи от Чехия да си намерят техния апартамент. Трябваше им кредит за покупката, срещнахме ги с нашия кредитен консултант, ипотекираха два имота и купиха апартамент в Бургас. И така нещата тръгнаха - сделка след сделка. Разбира се, много неща помагат в АДРЕС - като започнеш от многото оферти и регистрирани клиенти, минеш през силната реклама на имотите в нашия бранш и кол центъра, който не пропуска нито едно обаждане, обученията и колегите и стигнеш до постоянните награди и поощрения, които те карат да работиш и да се състезаваш с най-добрите.

Най-трудната ми сделка... До момента не съм имала трудни сделки. Лесно ми се случват нещата.

За колегите във фирмата... Всички са много готини. В началото много ми помагаха. Добре ми е тук, най-вече заради колектива.


Доволна съм, когато... Докарвам докрай нещата, които съм започнала. Добре ми е, когато клиентите останат доволни и станем приятели. Особено ми е приятно, когато след като ремонтират апартамента, който са купили с мен ме поканят на гости.

Какво бих посъветвал колегите... Да сме по-земни, фокусирани, усмихнати и да знаем, че тази професия е много важна и уважавана по целия свят - нека да постигнем този имидж и в България.

Продай имота си за 48 часа