0888 11 22 00

Годишни национални награди на Адрес и Имотека

Годишни национални награди на Адрес и Имотека
09 май 2023

С бляскава церемония и щуро парти „Адрес недвижими имоти“ и „Имотека“ проведоха традиционните си Годишни Национални Награди на 27-ми април в Зала 3 на Националния дворец на културата. Близо 700 гости, сред които служители на компаниите, ръководството на Realto Group и специални гости, бяха посрещнати от 33-метров червен килим и 3 тематични фотокъта, и потънаха в перлния блясък на събитието, за да се насладят на една незабравима вечер, която премина и под знака на честването на 30 години "Адрес недвижими имоти".

Годишни Национални Награди - г-н Христо Илиев

 

Годишни Национални Награди - Георги Павлов, изпълнителен директор на Realto Group

Програмата на сцената стартира с официална церемония, по време на която в мотивиращ разговор г-н Христо Илиев, основател и собственик на компаниите, сподели вълнуващия си път и вдъхновяващ опит от началото до изграждането на два от най-успешните холдинга в България – Realto Group и AG Capital. На сцената за приветствена реч се качиха и г-н Георги Павлов, изпълнителен директор на Realto Group, Гергана Тенекеджиева, изпълнителен директор на Адрес, и Явор Пейчев, изпълнителен директор на Имотека.

Годишни Национални Награди

Годишни Национални Награди

Вечерта продължи с раздаване на годишните награди на компаниите в 10 различни категории, а силни ръкопляскания и много емоции съпътстваха всички щастливи победители на сцената. За страхотното настроение и музикално оформление на партито се погрижиха двете тайни звезди - гост-изпълнители на вечерта бяха Михаела Маринова и Меди, а купонът продължи на дансинга до ранни зори с DJ-парти.

Годишни Национални Награди 
Водещи на събитието бяха Александра Дянкова, Community Manager, и Петко Иванов, Главен консултант в кантора „Проекти“ на Адрес-гр. Варна.

Благодарим за любезното съдействие на нашите партньори от Romantika Fashion и КредитЦентър.

Продай имота си за 48 часа