0888 11 22 00

Група на АДРЕС в САЩ

Група на АДРЕС в САЩ
20 ноември 2013

За поредна година, група от АДРЕС взе участие в годишната конференция и изложение на Американската Асоциация на Реалторите – NAR. Този път събитието се състоя на западното крайбрежие на САЩ в известния град Сан Франциско и беше под надслов „Rise to New Heights” в периода 8 – 11 ноември в конгресния център Moscone. Между главните теми, които се обсъждаха тази година бяха очакваният ръст в пазара, новото строителство, перспективите и предизвикателствата пред професионалистите в бранша, справяне с увеличения брой запитвания, фарминг и нетуъркинг, интернет, повече пари чрез препоръки, работа в луксозния сегмент и много други.
В събитието взе участие и Хилъри Клинтън - бивш държавен секретар и бивш американски сенатор на Ню Йорк от 2009 г. до 2013 г. Тя изигра централна роля за възстановяване на позициите на САЩ по света, налагане на санкции на Иран, Северна Корея и водене на преговори за прекратяване на огъня в Близкия изток Като първа дама и сенатор от Ню Йорк, г-жа Клинтън е пътувала до повече от 80 държави, като защитник на правата на човека. Хилъри Клинтън търсеше подкрепа за нейна евентуална кандидатура за президент на изборите през 2016г, а брокерите я посрещнаха с бурни овации. 

 

В една от вечерите специални гости на брокерите бяха Foreigner.
Групата на АДРЕС отпътува малко по-рано, за да може да се запознае и със забележителностите на този красив район от САЩ. Колегите се разходиха с cable car до пристанището, морските лъвове на кей 39, улица Ломбард, хилядолетната гора Muir Woods, седемте викториански къщи на площад Аламо, най-скъпите имоти в САЩ на юг от Монтерей – част от тях собственост на Клинт Истууд, парка Golden Gate, квартала на хипитата и, разбира се, иконата на града - моста Golden Gate. Групата стигна чак до Point Reyes.

 


Добре дошли в България и желаем много успехи със знанията, придобити на NAR!

Продай имота си за 48 часа