0888 11 22 00

Искате ли да сте на върха? Придобийте тези 8 навика!

Искате ли да сте на върха? Придобийте тези 8 навика!
01 октомври 2017


Ако наистина харесвате работата си, не трябва никога да спирате да се развивате и да се стараете да бъдете по-добри в нея. Консултант недвижими имоти е сравнително свободна професия, така че за да бъде успешен един брокер, трябва да има силна самодисциплина и да не се отказва. Резултатите идват с времето и развиването на правилни навици, които ви помагат да влезете в топа. А именно:
 

1. Инвестирайте в себе си и "своя бизнес"

Не жалете време, енергия и дори средства, за да постигнете резултати. Не забравяйте, че развитието и доходите ви зависят от това колко работите.
 

2. Опознайте добре не само имота, а и района

Вие продавате/купувате имот, но той е част от квартал. За да сте по-убедителни и да направите възможно най-добрата сделка за клиента и вас самите, трябва да сте готови да отговаряте на всякакви въпроси и да преговаряте като професионалистите, каквито сте.
 

3. Тренирайте как да се презентирате лично и по телефона

Консултант недвижими имоти е професия, която изисква да бъдете дипломатични, убедителни, компетентни и много уверени. А това си личи най-вече в изказа ви. Сухите тренировки ще ви помогнат да отрепетирате и най-дребните детайли в презентирането на себе си и вашите оферти.
 

4. Не се отказвайте, когато клиентът започне "да мисли"

Тогава трябва да натиснете. Ако усетите колебанието му без значение дали купува или продава, е важно веднага да изясните проблема. Разберете какво го притеснява и разрешете проблема.
 

5. Обяснявайте всичко, което правите

Хората, с които работите, ще ви се доверят и ще бъдат много по-спокойни и съдействащи, ако има обяснявате всяка своя стъпка. Не чакайте сами да искат информация, а им я предоставяйте сами.
 

6. Използвайте всички ресурси

Като консултант недвижими имоти със сигурност имате своя мрежа от клиенти и колеги. Ако работите в голяма компания - още по-добре, разполагате с нейните ресурси.
АДРЕС е най-голямата компанията за недвижими имоти у нас. Тя има най-богатата клиентска база, а брокерите ѝ - най-голям брой успешни сключени сделки. Компанията разполага с:
• 50 офиса в 23 града, над 500 експерти в бранша;
• Регистрирани над 6300 купувачи;
• В базата данни влизат над 30 000 имота на територията на България;
• Регистрация на над 500 нови купувачи седмично;
• Система от външни брокери - над 150 човека, които работят в държавни или частни компании и увеличават възможността за продажба.
Пътят към успеха е предначертан с Адрес. Остава само да минете по него: КАНДИДАТСТВАЙТЕ ТУК
Ако имате въпроси, пишете без да се колебаете на hrteam@address.bg
 

7. Бърза обратна връзка

Комуникацията е важна за всяка работа. Когато обаче работите с клиенти не забравяйте, че те мразят да чакат и искат максимално бързо да се случват нещата.
 

8. И може би най-важното - слушайте клиента и разберете точно какво той иска

Има голям шанс самият той да не знае. Затова коментирайте, помогнете му да си избистри картинката. След това се съобразявайте с желанията му.

 

Продай имота си за 48 часа