0888 11 22 00

ШАМПИОНИТЕ - Камен Калчев

ШАМПИОНИТЕ - Камен Калчев
07 май 2014

Първата ми сделка беше 1 месец след започването ми в Адрес... 

За мен... Само на 26 години съм, но работя вече 4 години в кантора „Княз Борис“, регион Варна. По образование съм строителен инженер и преди АДРЕС работих в проектантска фирма. Много обичам да изпипвам нещата, а това много се цени в нашата професия.


Интересувам се от... Като всеки млад човек се интересувам от много неща - спорт, работа, компютри, жени...Тренирал съм плуване 5 години и мерките продължават да са ми на плувец.


Защо избрах Адрес? Видях обява за работа за консултант недвижими имоти и ми стана интересно. Не бях се занимавал с имоти, но ми направи впечатление, че има общо със строителството. Исках да преценя и дали се изкарват пари. Дойдох в Адрес един следобед на интервю. То ме изненада с продължителността си - два часа, а въпросите бяха много.


Първата ми сделка... Беше един месец след започването ми в АДРЕС с клиенти, посетили офиса. Клиентът искаше да купи за инвестиция и обяви имот за продажба. Като нов консултант се амбицирах и успях да подпиша ексклузивен договор за покупката.. В рамките на три дни и много интензивни огледи намерих подходящия имот.

Най-трудната ми сделка... Имал съм и трудни моменти. Случвало ми се е да положа много усилия и време за продажба на имот с екслузивен договор и накрая да се провали сделката поради независещи от мен причини.

За колегите във фирмата... В Адрес ми харесва многообразието от хора, вкусове, поколения, характери. Все пак сме 120 души в региона. Това прави компанията интересна. Тук намерих добри приятели. И това е една от причините да идвам на работа с усмивка.
Купоните са невероятни!

Доволен съм, когато... Когато се видя с някой клиент, който е доволен от работата ми и каже, че ще ме препоръчва на негови познати. Благодарността на клиента е много ценна за мен.

Какво бих посъветвал колегите... Елате в Адрес, за да видите!

Продай имота си за 48 часа