0888 11 22 00

Коледни кулинарни базари във Варна и София

Коледни кулинарни базари във Варна и София
10 декември 2013

На 09.12.2013 г. във Варна се проведе традиционният Коледен Кулинарен Базар. Събитието започна с награждаване на най-добрите през ІІІ-то тримесечие на 2013 г. Димитринка Костадинчева връчи награди за най-голям оборот, най-много сделки, най-скъп продаден имот, най- много продадени имоти с ексклузивни договори и силен старт в АДРЕС. Галин Гавраилов бе отличен с грамота за приноса му в увеличаването на ексклузивните договори в морската столица. Кулминацията на награждаването беше отличаването на най-новите старши консултанти Радина Атанасова от кантора „Проекти”, Виолета Монева от кантора „Приморски”, Жана Михнева от кантора „Наеми”, Грациела Вичева от кантора „Княз Борис”, Даниела Колева от кантора „Левски”, Кристина Костова от кантора „Наеми”, Димитър Стефанов от кантора „Проекти” и Камен Калчев от кантора „Княз Борис”, които под ловкото диригентство на Димитринка Костадинчева показаха своите скрити заложби и изпяха песента „Високи сини планини”.
Колегите, приготвили кулинарни изкушения и напитки бяха разделени на четири отбора. Компетентното журито в кулинарния базар бе в състав Димитринка Костадинчева, Снежана Тодорова и Светла Станева. Имаше изключително оригинални кулинарни шедьоври, като „Тиква пълнена с месо”, сладки и солени мъфини, чийзкейк и мате-бар, предлагащ традиционна южноамериканска тонизираща напитка. Специалната награда отиде при Елена Георгиева от кантора Младост за нейния специалитет „Сельодка под шубой”.
Награда получи и най-малкият участник 12-годишната Саша с нейните специално приготвени кошнички „Ревю”. Победител бе отборът на кантори Левски, Мария Луиза и Теди Андреева от „Кредит Център”, които събраха най-много пари от продажбата на своите ястия и ръчно изработени коледни картички.
Общата сума от базара е 1 178 лв. Събраните средства ще се предадат в помощ на децата от „Дом Другарче” в гр. Варна.

На 5 декември 2013г. се проведе благотворителен Коледен Кулинарен Базар и в София, който съвпадна с деня на доброволчеството.
Събрани са 1600лв. от продадените вкусотии, които колегите от канторите бяха приготвили с голямо старание, ястията наброяваха 60 вида.
Събраните средства ще бъдат дарени на „Фондация Дечица”, така ще се осигури на децата от домовете обучение в малките групи в различни области, като история, народни танци, спорт и други.
Най- голям принос имаха отборите на всички Южни кантори и отбора на Валя Милева.

Продай имота си за 48 часа