0888 11 22 00

Мениджърите от Варна в слънчева Гърция

Мениджърите от Варна в слънчева Гърция
25 септември 2014

Мениджърският екип на регион Варна прекара незабравими дни на гръцкия остров Тасос в периода 19-22 септември - специална награда, получена за високите резултати през последните месеци.

Ето какво разказаха колегите при завръщането си на родна земя:

„Акостирахме благополучно на острова, след като ескорт от гларуси, летящи заедно с ферибота повдигаха чудесното настроение. Хотелът ни – истинска петзвездна находка на брега на Бяло море – луксозен комплекс на приказно място, вкусна храна, отлично обслужване, прекрасен плаж. Почивката мина в обиколки из целия остров и китните курортни селища. Многобройните маслинови дървета и романтичните гръцки заливи са обичайната и ненаситна за окото гледка. Най-красивата гледка запечатахме в известният женски манастир - Архангел Михаил, буквално кацнал на една скала над морето. Едва ли има по-добро място за построяване на манастир - където морската шир те прави мъ-ъ-ъничък и незначителен пред цялото величие на природата. Вътре не се влиза с дрехи, които не покриват раменете и коленете. На входа ни раздадоха дрехи, за да се приведем в благоприличен вид. Не пропуснахме да се насладим на гръцките специалитети – специално приготвени много вкусни калмари, октоподи, гръцка салата и разбира се, истинско узо....
Нощите – ах, нощите..... бурните емоции на компанията разтърсваха иначе тихото и спокойно селище. Много настроение, много нови идеи, много споделени истини и откровения, от всичко по много. В сърцата си отнесохме безценните мигове заедно.
Странно отдалечени от олелията и надпреварата с времето, по-спокойни за всичко, което предстои, по-сигурни във важните неща, изпращахме вечерите.
Времето отлетя много бързо и след четири дни се качихме отново на ферибота, благославяйки, че дойдохме на Тасос и съжалявайки, че нямахме още дни за тази почивка. Обещахме си, че ще работим усърдно и в бъдеще да печелим такива награди.“

 

 

Продай имота си за 48 часа