0888 11 22 00

ШАМПИОНИТЕ - Миглена Жекова

ШАМПИОНИТЕ - Миглена Жекова
17 февруари 2015

Обичам контактите с хора. С нищо не мога да сравня чувството да видиш усмивките в сърца и блясъка в очите на доволните клиенти... 

За мен... Казвам се Миглена Жекова и съм в бизнеса с недвижими имоти от 12 години. Завършила съм Технически университет, Варна – специалност „Съобщителна техника”. В Адрес съм от февруари 2003г, преди това съм се занимавала с различни дейности, най-вече технически и инженерни. 

Средно месечно обслужвам 20 клиента, преминала съм множество обучения и тренинги.

Интересувам се от... имоти, пари, да ходя на СПА (и да ги правя ), обичам пътешествията. Обичам контактите с хора. С нищо не мога да сравня чувството да видиш усмивките в сърца и блясъка в очите на доволните клиенти.

Защо избрах Адрес? Всичко стана случайно, по препоръка на моя приятелка, която работеше в Адрес. Не съм си мислила, че ще ми хареса…Но вече 12 години съм тук и не мога да си представя, че мога да работя нещо друго…

Първата ми сделка... я направих през март 2003г. Тъкмо бях започнала работа. Архивирани клиенти – продавачи. Успях да ги убедя да сключат ексклузивен договор и да сваля цената на имота с 10%. Продадох имота за 1 месец. Първата ми заплата беше 50$ и аз бях изключително щастлива. През месец юли същата година имах 7 сделки.

Най-трудната ми сделка... Замислих се. Когато има резултат и доволни клиенти, бързо забравям трудностите. Приемам ги като предизвикателство и с чувство за хумор. Спомням си една съвместна сделка с колежка от друга кантора. Аз бях от страната на купувачите. Договорихме всички условия, но в продавачите решиха в последния момент, без да ни уведомят, да си вземат мебелите от къщата. Купувачите решиха да се оттеглят. В първия миг изтръпнах, но успях да запазя самообладание и да ги убедя да не взимат прибързано решение на база емоция и че мебели могат да си купят винаги, но такава къща надали. И сега те си спомнят за това и се радват, че са ме послушали. Ходя им на гости и ми подават информация за продажба на имоти в района.

За колегите във фирмата... Всички сме различни, важно е да се синхронизираме и да работим в една посока.

Доволен съм когато... Клиентът е доволен от мен. Когато след години срещна клиент и той ме помни, когато клиент след години отново ме препоръчва, без да е външен брокер.

Какво бих посъветвал колегите... За по-голяма екипност и колегиалност в работата.

Продай имота си за 48 часа