0888 11 22 00

ГОДИШНИ НАЦИОНАЛНИ НАГРАДИ НА АДРЕС И ИМОТЕКА 2024

НАЦИОНАЛНИ НАГРАДИ НА АДРЕС И ИМОТЕКА 2024
10 май 2024

С неонoв блясък и невероятна енергия „АДРЕС недвижими имоти“ и „Имотека“ проведоха традиционните си „Годишни национални награди 2024” на 25-ти април в град Пловдив. Грандиозната церемония посрещна близо 600 гости - служители на компаниите и ръководството на Realto Group, които се насладиха на стилен коктейл и звездна клубна вечер с настроение, музика, танци и тематични неонови фотокътове за незабравими фотоспомени.

Изненадата на вечерта бяха бляскавите водещи на събитието Гергана Тенекеджиева, изпълнителен директор на АДРЕС, и Явор Пейчев, изпълнителен директор на Имотека.

Програмата на сцената стартира с официална церемония, по време на която награди в 11 различни категории връчиха Христо Илиев, основател и собственик на АДРЕС и изпълнителен директор на AG Capital, Георги Павлов, председател на Съвета на директорите на Realto Group, Йордан Ангелов, изпълнителен директор на Realto Group, Теодор Илиев, управляващ партньор на Ultima Homes, Тихомир Тошев, изпълнителен директор на Кредит Център, Пепи Димитрова, изпълнителен директор на BOpartners, и регионалните директори и мениджъри на АДРЕС и Имотека. 

Компаниите отличиха най-успешните си служители, като първенците на сцената грабнаха най-очакваните годишни награди на фона на ръкопляскания и позитивни поздрави. Градусът на настроението повиши музикалната гост-звезда Ивана, а с последвалото DJ-парти и танци гостите изпълниха дансинга до ранни зори.

Събитието се проведе с любезното съдействие на Ultima Homes.

Продай имота си за 48 часа