0888 11 22 00

ЗАРАДИ ВАС, ПРОДАВАЧИ - ПОЛУЧИХМЕ СВЕТОВНО ПРИЗНАНИЕ!

ЗАРАДИ ВАС, ПРОДАВАЧИ - ПОЛУЧИХМЕ СВЕТОВНО ПРИЗНАНИЕ!
10 април 2023

Адрес спечели първа награда в конкурса „Проект на годината“, провел се на 6 април 2023г. и организиран от българската секция на Международния институт по бизнес анализ (IIBA) с продукта си "Система за автоматизирано изпращане на доклади към продавачи на недвижими имоти". Наградата се присъжда за иновативен подход и способност да се прилагат аналитични данни за отчетност към крайните потребители.

 

За да предоставим 5-звездно обслужване на клиентите си, които продават имот, в Адрес разработихме специален дигитален продукт, който отчита всеки месец свършената работа и предоставя данни в реално време за състоянието на бъдещата сделка. Бизнес анализът е под формата на доклад, изпращан в няколко комуникационни канала, който обяснява достъпно на продавача какъв е пазарът в момента, дали има конкурентни предимства, дали цената е релевантна, колко огледа има и дали е близо продажба. Този продукт дава възможност на всички продавачи да получават навременна информация и ориентир колко бързо могат да продадат имота си на най-добрата възможна цена.
 


Ако и вие продавате или възнамерявате да продадете имот - направете го с Адрес, по-бързо от другите и без да губите пари! Заедно ще определим пазарната цена на имота ви и така ще продадете с по-добра печалба! Ще получите сравнителен пазарен анализ за цените на апартаментите във вашия район и ежемесечна актуална информация за предлагането на имота ви на пазара, за да може да вземете правилното решение, така че да сключите най-добрата сделка за вашия имот. Наш консултант ще ви информира и консултира на всяка стъпка от процеса, ще организира огледите и ще поеме вместо вас всички обаждания на купувачите и техните брокери, за да спестите време. Няма да бъдете сам в това и екип от наши юристи ще се погрижи да събере всички необходими документи и да подсигури сделката. Продай имот.
 

Продай имота си за 48 часа