0888 11 22 00

ШАМПИОНИТЕ - Валентина Маринчешка

ШАМПИОНИТЕ - Валентина Маринчешка
23 юни 2014

За тези 20 години като брокер създадох много полезни контакти и клиентите са ми основно от препоръчали ме доволни клиенти.

 

За мен... От 20 години работя като брокер, а от 2 години в АДРЕС Пловдив. Харесва ми тази професия. Много пъти съм си мислила дали да не се откажа, но бързо идва следващата сделка и не мога. За тези 20 години създадох много контакти, а клиентите са ми основно от сфера и препоръка.

Имам две големи деца, дъщеря ми този месец се дипломира - бакалавър в Пловдивския университет. Синът ми също има интересна професия – психолог - работи с деца в неравностойно социално положение. Децата ми са страхотни. Мъжът ми е пенсиониран военен и сме живяли из цяла България, но аз съм си родом от пловдивския край.

Интересувам се от...Играя народни танци вече 5 години. В началото на август групата ни отива в Хърватска, а през септември сме в Гърция. Разтоварвам се с танците, доставят ми голямо удоволствие.

Защо избрах АДРЕС? Преди АДРЕС работех в друга голяма агенция, след това и няколко години сама. После дойде кризата и потърсих нещо сигурно. АДРЕС е най-голямата агенция в страната и това си личи. Тук се работи професионално, лесно, имаш много клиенти и колеги, а така сделките стават бързо.

Първата ми сделка... беше много тежка. Клиентите бяха купувачи от Пещера, които търсеха апартамент за живеене. Оказа, че сградата в която харесаха апартамент няма акт 16. Трябваше да се извадят доста документи, а аз нито знаех какво е необходимо, нито разбирах,завъртях се в един ад. Все пак се справих успешно. Удоволствието беше невероятно.

Най-трудната ми сделка... Тя беше двойна сделка и първата ми голяма такава. Ухажвах активно един продавач ежедневно в рамките на две седмици,три пъти променяше цената нагоре,надолу. В крайна сметка, не само му продадохме имота, но и купи с мен... 4 апартамента.

За колегите във фирмата... Имам страхотни колеги. Хора, на които можеш да се опреш на 100%. Зная, че при трудности, те със сигурност ще бъдат зад гърба ми и ще помогнат. А нашата професия хич не е лесна - изисква се постоянно усъвършенстване, подобрение, усилия.


Доволна съм, когато... приключа тежка сделка. Обичам предизвикателствата и от всяка сделка научавам нещо ново. Колкото е по-трудна, толкова предизвикателството е по-голямо, а удовлетворението от намерено решение – страхотно.

Какво бих посъветвал колегите... Повече коректност и почтеност както с клиентите, така и помежду ни. Колеги сме.

Продай имота си за 48 часа