0888 11 22 00

ШАМПИОНИТЕ - Златко Божилов

ШАМПИОНИТЕ - Златко Божилов
10 май 2015

За мен... Позитивен, оптимист, весел с голямо чувство за хумор, човек, който обича работата си, старая се да бъда професионалист, поставям високи изисквания към себе си. Някои ме наричат максималист и е така. По-добре високи цели и високи резултати, отколкото песимист с посредствени резултати. 

Интересувам се от... На първо място риболов /спинингов и мухарство/, напоследък все по-рядко го практикувам. Туризъм – обикаляне на страната на произволен принцип. Кулинария, бивша моя професия, която се превърна в хоби. Разнищване на интересни казуси свързани с работата.

Защо избрах Адрес? Това е лесно, когато установих, че пазара се възстановява и градските имоти, отново „тръгнаха”, реших че ако ще влизам на градския пазар, то по-добър избор от Адрес няма, въпреки няколкото предложения които имах. Не на последно място, огромно значение за избора ми беше мениджъра на кантората. Изключителен професионалист с много добро отношение към екипа си. За мен това кой ми е мениджър е от огромно значение. 

И още едно нещо, най-добрият в града/аз/, трябва да работи за най-добрият в града/Адрес/.

Първата ми сделка... В Адрес, наем от дежурство, комисионна 48 лв. Или нещо от сорта, почерпката 60лв. :)

Най-трудната ми сделка... Няма трудни сделки, има недобре свършена работа, било с клиент, било с оферта. Винаги съм казвал на колегите „трудните” си клиенти да ги дават на мен.

Дефинирай трудна сделка./дълги преговори, „гаден” клиент или какво?/ Водил съм преговори по една година, но най важното е, че съм успявал да доведа нещата до сделка. Всичко зависи от мен. А и в крайна сметка не правя сделка на всяка цена.

За колегите във фирмата... Доволен съм от тях, повечето се вслушват в съветите които давам и впоследствие ги виждам на таблото. Екипа като цяло е добър и обстановката в офиса е ведра.

Доволен съм когато... Постигам поставените си цели и направя сделка на определената от мен продажна цена, мисля че по този показател съм с най-високи резултати.

Какво бих посъветвал колегите... Да сме лоялни един към друг, да се уважаваме и да се стараем да работим все по- професионално. Както казва моят мениджър: „Нашите най-добри клиенти, са нашите колеги. Ако успееш да се продадеш на тях, то няма начин да не си успешен.“

Продай имота си за 48 часа