0888 11 22 00

ТЕНЕРА - апартаменти от строител във Варна

ТЕНЕРА, Варна, Бриз, Снимка 1
ТЕНЕРА, Варна, Бриз, Снимка 2
ТЕНЕРА, Варна, Бриз, Снимка 3
Акт 16
Варна, Бриз

Свободни 4

Тристаен апартамент: 4

Описание

Жилищен комплекс „Тенера“ е комплекс с контролиран достъп и охрана, с А - 16 и цени с ДДС. Състои се от шест сгради обособени в две секции. Основна цел на създателите на комплекс „Тенера“ е постигането на визия, удобство и усещане за къща извън града във всеки от апартаментите Това е постигнато чрез просторни и добре осветени дневни, удобни кухни и много основни и помощни помещения. Апартаментите се издават със завършени стени, подови замазки и поставени инсталации. Това дава възможност за разнообразни варианти на довършване. Жилището ви може да изглежда различно и уникално. От комплекса се открива прекрасна морска панорама и гледка към красива, тиха гора. Около сградите е изграден парк с басейн, кътове за почивка, беседка с барбекю и детска площадка. За студените зимни месеци и за вашите празненства е предвиден ”Тенера клуб”, което представлява общо помещение от 200 кв.м. с различни кътове за забавление и отмора.

СГРАДИ: Комплексът разполага с две секции „А“ и „Б“ с шест сгради, по три във всяка секция. Изградени са 48 удобни и просторни тристайни и многостайни апартамента и 6 уникални мезонета. Жилищата са с площ от 130 до 350 кв.м. Двете секции са с А -16.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Разположен в сърцето на кв.Бриз, комплексът граничи с естествена гора и малка рекичка, които дават много възможности за игра, почивка, чист въздух и простор. Естествена стара гора, пресечена от ромоляща рекичка в съчетание с модерен парк и впечатляваща водна каскада създават пъзела на този оазис.

ПРЕДИМСТВА: Този комплекс предлага стилен живот, изящество, лукс, красота и престиж. Птича песен, приказен изгрев, дом и семеен уют. Камък, дърво и ковано желязо обличат естествените и галещи окото форми на нейните сгради. От комплекса се открива прекрасна морска панорама и гледка към красива, тиха гора. Цените на обявените за продажба имоти са с ДДС!

имоти в сградата

Други оферти в тази локация

Изпратете запитване

Валентин Вълчев

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти