0888 11 22 00

80 Tintyava - апартаменти от строител в София

80 Tintyava, София, Изгрев, Снимка 1
80 Tintyava, София, Изгрев, Снимка 2
80 Tintyava, София, Изгрев, Снимка 3
Разрешение за строеж
София, Изгрев

Свободни 94

Многостаен апартамент: 18

Тристаен апартамент: 65

Двустаен апартамент: 5

Офис: 5

Магазин: 1

Описание

Гледки, в които ще се влюбиш, сграда, която ще заобичаш!

80 Тинтява е най-новият проект в кв. Изгрев. Стилен и елегантен жилищен комплекс, вдъхновен да се извисява над динамиката на града и да улавя забързания му ритъм.

Със своята забележителна локация, авангардна и съвременна визия, висота на архитектурата и класа на материалите, 80 Тинтява е вашият нов дом.

Комплексът  отразява ценностите и търсенията на модерния градски човек, като съчетава премиум качество и панорамни гледки, създаващи връзка със заобикалящата среда. Това е новият адрес на успеха или мястото, където креативните се вдъхновяват и творят.

Жилищният комплекс е ситуиран  в престижния столичен квартал Изгрев., на знаковия ъгъл на ул.Тинтява и бул.Драган Цанков. Районът е с отлично изградена транспортна и социална инфраструктура. В непосредствена близост има паркова среда и различни зони за отдих, различни спортни съоръжения, училища и детски градини, салони за красота, заведения, магазини и още много други обществени обекти.

 „80'ТИНТЯВА“ предлага разнообразие от апартаменти, разпределени в 2 жилищни секции, откриващи прекрасни гледки към града, планината, Ловен парк и Борисова градина. С различни височини и много въздух, многообразие от разпределения, изложения, функционалност и етажност. На разположение е и вътрешен парк с цветни алеи и тематична градина, богато озеленена, както и вътрешни кътове за отдих и разходка. Паркирането е решено с гаражи и паркоместа в 3 подземни нива с 2 двупосочни широки рампи, осигуряващи вход и изход.

Търговските обекти се намират на партерно ниво и са с концептуално определена насоченост – фитнес център, аптека, химическо чистене, здравословен ресторант, хранителен магазин, салон за красота и други. Офисната част е обособена с отделни входове и собствена зона за паркиране

Използването на естествен камък определя силуета на „80'ТИНТЯВА“ в устойчив и непретенциозен във времето. Усещането за елегантност е подчертано и от останалите външни елементи - стъкло и детайлни, ръчно изработени акценти. Неподвластна на времето и въздействието на околната среда, окачената каменна фасада пречупва стереотипите за сива градска действителност.

Жилищата са просторни, като благодарение на панорамните прозорци границата между екстериор и интериор се слива, което създава и подчертава индивидуалния характер на проекта. Разпределенията на апартаментите гарантират максимално усвояване на пространството. 

Внимателно планираното индивидуално разпределение на отделните апартаменти, пространство или търговски площи, в които ясно да се четат правилни, ортогонални форми, доставящи комфорт на обитаване и гъвкавост при организиране на интериорното пространство.

Имотите се предават в степен на завършеност по БДС, на шпакловка и замазка.

Апартаменти:

Площ от 51 m² до 234m²

Цена от € 57,800 до € 321,300

Цена на m² от € 1,133/m² до € 1,373/m²

Паркоместа и гаражи: от 14000 и 23000 евро с ДДС.

 

Схема на плащане:

• 30% след подписване на Предварителен договор;

• 30% - при получаване на Акт 14 / април 2022г.;

• 30% - при получаване на Акт 15 / декември 2022г.;

• 10% - при получаване на Акт 16 / юни 2023 г.;

 

ПРЕДИМСТВА:

• Локация в престижен столичен квартал

• Отлична транспортна инфраструктура

• Близост до паркова среда

• Наличие на спортни съоръжения, заведения и бизнес центрове

• Стилна и елегантна визия

• Луксозни общи части

• Висока енергийна ефективност

имоти в сградата

Други оферти в тази локация

Изпратете запитване

Иван Павлов

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти