0888 11 22 00

Green Cottage - апартаменти от строител във Варна

Green Cottage

Green Cottage, Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена, Снимка 1
Green Cottage, Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена, Снимка 2
Green Cottage, Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена, Снимка 3
Разрешение за строеж
Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена

Свободни 26

Къща/Вила: 26

Описание

Green Cottage е луксозен и модерен комплекс от еднофамилни къщи в сърцето на първия български морски курорт - Св. Св. Константин и Елена. Основната концепция на къщите в Green Cottage е връзката с природта - комплексът се отличава със своята многогодишна дървесна растителност и предоставя несравнима среда за живот, почивка и развлечения. Всички къщи са с южно или югоизточно изложение, гарантиращо топлина и светлина през зимния сезон.

Сградите са със съвременна, изчистена визия. Правилните геометрични форми, използвани в дизайна изразяват чувството за връзка със земята и природата. Квадратните форми изразяват статична устойчивост и засилват чувството за уют и сигурност - вашият дом е вашата крепост.

Къщите са построени в модерен стил, с актуални интериорни решения. Стандартната еднофамилна жилищна сграда в Green Cottage  е на два етажа. Алея води до входа на сградата. Пространството е отворено към голяма веранда и към двора на сградата. В целия комплекс има запазени вековни дървета, които осигуряват чист въздух, прохладда и уют. 

Проектът включва 28 къщи, съчетаващи комфортната жилищна среда с близост до природата, чист морски въздух и спокойствие. Green Cottage се намира в голяма близост до морето, което прави къщите изключително подходящи и за ваканционен имот. Всяка къща в Green Cottage е проектирана така, че да задоволява нуждите на една фамилия. Общата площ на всеки имот кореспондира с големината на  застроената  площ, осигурявайки ви пространство и комфорт. Къщите разполагат с веранди, които могат да се трансформират в зимна градина през студените месеци.

Допълнително удобство осигуряват предвидените гаражи или паркоместа към всяка къща. Разположението на стаите е съобразено с изложението - всички стаи за обитаване са разположени на юг / югоизток.

имоти в сградата

Други оферти в тази локация

Изпратете запитване

Юлия Андронова

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти