0888 11 22 00

Yana Residence - апартаменти от строител в София

Yana Residence

Yana Residence, София, Витоша, Снимка 1
Yana Residence, София, Витоша, Снимка 2
Yana Residence, София, Витоша, Снимка 3
Yana Residence, София, Витоша, Снимка 4
Акт 15
София, Витоша

Свободни 0

Описание

"Yana Residence" е малка бутикова сграда, която се намира в кв. "Витоша", административен район "Лозенец". Район с вече изградена инфраструктура и на втора линия от бул. "Симеоновско шосе". Сградата е проектирана като малък жилищен комплекс от два нискоетажни блока. Максимална етажност - 5. Разположена е на имот с площ 1 235 кв.м. от общо РЗП 2 935 кв.м. и ще разполага със собствен озеленен двор с място за отдих на живущите. Контролиран достъп на влизане, осигуряващ сигурност и спокойствие на живущите. 

"Yana Residence" предлага комфортни и функционални двустайни и тристайни апартаменти с максимално светли помещения и стаи. Партерното ниво е проектирано с гаражи, а подземното ниво е с големи складови помещения. 

Изпълнението на сградата е проектирано със стоманобетонна конструкция. Фасадата ще бъде изпълнена с каменни облицовки, минерална мазилка и декоративни елементи от еталбонд. Алуминиева дограма троен стъклопакет. Просторни общи части, облицовани с камък. Асансьорите ще бъдат марка "Orona". 

 Наличие на паркоместа за всеки апартамент и складови помещения. 

Всички обекти ще се издават с изградени ВиК и електроинсталация, монтирани входни блиндирани врати, инсталирана домофонна уредба и изградени трасета за климатици с декоративни метални решетки, съответстващи на външната визия на сградата. 

имоти в сградата

Други оферти в тази локация

Подобни имоти