0888 11 22 00

Малинова долина - апартаменти от строител в София

Малинова долина

Малинова долина, София, Малинова Долина, Снимка 1
Акт 14
София, Малинова Долина

Свободни 3

Тристаен апартамент: 1

Двустаен апартамент: 2

Описание

 Проектиран  на  възможно  най-добрата  локация в София  с модерна, стилна визия от водещото архитектурно студио ELITE Project Group.

Сградата разполага с красиво аранжиран вътрешен двор, ограден и обезопасен със система за контрол на достъпа и видеонаблюдение. Състои от 2 входа с контролиран достъп. В комплексът има едностайни, двустайни,  и тристайни апартаменти, а жилищата на партерния етаж са с индивидуални дворчета, които ще Ви придадат усещането, че живеете в къща. Намира в бързоразвиващият се квартал Малинова долина, само на 100 метра от Националната спортна академия и Зимния дворец. С бърз достъп до бул. "Симеоновоско шосе" и Околовръстен път. В пешеходно разстояние до магазин Кауфланд, магазин Фантастико. На 10 минути от центъра на града, на 5 мин от Търговски центрове, Ринг Мол, IKEA.

Ж.к. Малинова долина е новият жилищен район на столицата с отлична инфраструктура и бърз достъп до различните точки на града. Разположен е между булевардите  Симеоновско  шосе, Климент Охридски, Околовръстен път и ул. проф. д-р Иван Странски.

 

имоти в сградата

Други оферти в тази локация

Изпратете запитване

Станимира Каменова

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти