0888 11 22 00

Свети Климент - апартаменти от строител в София

Свети Климент

Свети Климент, София, Надежда 2, Снимка 1
Свети Климент, София, Надежда 2, Снимка 2
В строеж
София, Надежда 2

Свободни 20

Тристаен апартамент: 7

Двустаен апартамент: 9

Едностаен апартамент: 1

Гараж: 3

Описание

Бутикова жилищна кооперация на 200м от метростанция Надежда. Най-висок клас строителство за района. Перфектни разпределения с просторни помещения, правилни форми и хубави изложения. Втори ред след Ломско шосе.  В близост са Храм – Църква „Св. Дух“, Хранителни вериги и магазини, ресторанти, банки, офиси на Еконт, Speedy, Easy Pay, Община р-н Надежда, VIII ДКЦ, множество училища и детски градини, на пешеходно разстояние от Северен парк.

Проектъ „Свети Климент“ е разработен с цел да създадем вашия домашен уют и комфорт с идеята за функционалност и хармоничност в едно цяло. Шестетажната сграда е с РЗП 2900 кв.м. изградена върху парцел с площ 700 кв.м. Включва 28 двустайни и тристайни апартамента с правилна форма и функционално разпределение, гаражи, паркоместа и складови помещения (мазета).

Стълбището, асансьорните площадки и фоайето са проектирани и ще бъдат изпълнени с настилки от гранит. Входните врати към всеки от апартаментите са блиндирани.

Сградата се отличава с високо качество на използваните строителни материали. Подземен паркинг със самостоятелни гаражни клетки и паркоместа е с автоматично задвижване и дистанционно управление.

имоти в сградата

Други оферти в тази локация

Изпратете запитване

Детелина Златкова

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти