0888 11 22 00

Многофамилна жилищна сграда в кв."Младежки хълм" - апартаменти от строител в Хасково

Многофамилна жилищна сграда в кв."Младежки хълм"

Многофамилна жилищна сграда в кв."Младежки хълм", Хасково, Младежки хълм, Снимка 1
Многофамилна жилищна сграда в кв."Младежки хълм", Хасково, Младежки хълм, Снимка 2
Многофамилна жилищна сграда в кв."Младежки хълм", Хасково, Младежки хълм, Снимка 3
Разрешение за строеж
Хасково, Младежки хълм

Свободни 4

Тристаен апартамент: 3

Двустаен апартамент: 1

Описание

Проектът за многофамилна жилищна сграда, който Ви представяме, предстои да бъде изграден във вилната зона на кв."Младежки хълм"-Хасково. Сградата ще бъде на три етажа с общо 17 апартамента  - разнообразие от двустайни и тристайни апартаменти всички с функционални разпределения и обширни дневни пространства. Към всички апартаменти са осигурени мазета и складови помещения. За допълнително удобство на Вашият автомобил са предвидени външни парко места.

Централният достъп до жилищата е разположен от североизток, като е предвидена рампа за детски колички и трудно подвижни хора. В проекта не е предвиден асансьор.

На ПЪРВИЯТ ЕТАЖ /партер/ са разположени 5 апартамента и 7 складови помещения. 

Апартамент № 1 е с обща площ от 78.78кв.м. - състои се от входно антре,дневна с кухненски кът с излаз на тераса, спалня с излаз на тераса, детска стая, санитарен възел, килер.

Апартамент №2 е с обща площ от 93.18 кв.м.- състои се от входно антре, дневна с кухненски кът с излаз на тераса, спалня с излаз на тераса, детска стая, санитарен възел, килер.

Апартамент №3 е с обща площ от 84.99кв.м.- състои се от входно антре, дневна с кухненски кът с излаз на тераса, спалня с излаз на тераса, детска стая, санитарен възел, килер.

Апартамент №4 е с обща площ от 91.93кв.м.- състои се от входно антре, дневна с кухненски кът с излаз на тераса, спалня с излаз на тераса, детска стая, баня с тоалетна, отделно само тоалетна, килер.

Апартамент №5 е с обща площ от 64.20кв.м.- състои се от входно антре, дневна с кухненски кът с излаз на тераса, спалня, баня с тоалетна, отделно  килер.

За ВТОРИ ЕТАЖ са предвидени  6 апартамента.

Апартамент № 6 е с обща площ от 85.26кв.м. - състои се от входно антре,дневна с кухненски кът с излаз на тераса, спалня с излаз на тераса, детска стая, санитарен възел,отделно само тоалетна.

Апартамент №7 е с обща площ от 96.42кв.м.- състои се от входно антре, дневна с кухненски кът с излаз на тераса, спалня с излаз на тераса, детска стая, баня с тоалетна, отделно само тоалетна.

Апартамент №8 е с обща площ от 88.04кв.м.- състои се от входно антре, дневна с кухненски кът с излаз на тераса, спалня с излаз на тераса, детска стая, баня с тоалетна, отделно само тоалетна.

Апартамент №9 е с обща площ от 92.69кв.м.- състои се от входно антре, дневна с кухненски кът с излаз на тераса, спалня с излаз на тераса, детска стая, баня с тоалетна, отделно само тоалетна, килер.

Апартамент №10 е с обща площ от 66.89кв.м.- състои се от входно антре, дневна с кухненски кът с излаз на тераса, спалня, баня с тоалетна.

Апартамент №11 е с обща площ от 54.78кв.м.- състои се от входно антре, дневна с кухненски кът с излаз на тераса, спалня с излаз на тераса, баня с тоалетна.

Архитектурното разпределение на апартаментите от ТРЕТИЯТ ЕТАЖ се повтаря с този от втория с незначителни отклонениея относно квадратурите.

В строителството отново е заложено на висок клас материали. ЖИЛИЩЕ: - Подове - замазка; Стени и тавани - гипсова мазилка; Бани и тоалетни- под - замазка, стени - мазилка; - Тераси: под - гранитогрес и отводняване във водосточни тръби, монтирани парапети; - Входна врата: метална с метален обков и секретна брава; - Дограма: РVС ; - Хидро и топлоизолация: по проект; - Всички инсталации завършени - на тапи, а ел. инсталация с монтирани ключове, контакти и фасонки; ОБЩИ ЧАСТИ НА СГРАДАТА - напълно завършени.

Фасадата на сградата ще бъде с модерен и елегантен стил, които подчертават малките детайли. Цветовете, които ще бъдат използвани си взаимодействат с богатата растителност наоколо.

Местоположениета на малката бутикова сграда ще бъде изключително голямо предизвикателство за клиента, тъй като там е тиха и спокойна среда, а това повишава комфорта на обитателите.

ЦЕНА при Разсрочена схема на плащане!!  !650 Е/КВ. М.

 

 

имоти в сградата

Други оферти в тази локация

Изпратете запитване

Веселина Петрова

Консултант

Форма за запитване

Подобни имоти