0888 11 22 00

Парцел/Терен, продажба, Рожен

Код на имота: 438808

Парцел/Терен, продажба, Рожен

Парцел/Терен, Рожен, 438808, Снимка 1
Парцел/Терен, Рожен, 438808, Снимка 2
Парцел/Терен, Рожен, 438808, Снимка 3
Парцел/Терен, Рожен, 438808, Снимка 4
Парцел/Терен, Рожен, 438808, Снимка 5
Скица
Само от Адрес
Рожен
1300 кв.м.
39 000
Парцел/Терен
Купи само за /мес.
г.
2005 преглеждания
30 €/кв.м.

Описание

Площ: 1300 кв.м.

Тип Имот: Парцел/Терен

АДРЕС Недвижими Имоти продава ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА парцел за жилищно строителство в центъра на живописното село Рожен. Площ - 1300 кв. м, разчупена форма и сравнително равен терен, който влиза частично в ската. В близост до парцела са налични всички комуникации. Градоустройствени показатели: - застрояване - до 60%; - височина - до 7.00 м; - кинт - 1.2.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ. Парцелът се намира в самия център на с. Рожен, в близост до хотел, механи, магазинчета и пътя за Роженския манастир. Достъпът е по асфалтов път в добро състояние, а последните метри са по утъпкан черен път. Пешеходният достъп е по мостче над дерето на реката. СЕЛО РОЖЕН.  Село Рожен се намира на около 28 км от общинския център Сандански и българо-гръцката граница, на 90 км от областния център Благоевград и на 195 км от столицата София. Най-близките летища са в София и Солун – Република Гърция. Селото се радва на целогодишна посещаемост от туристи от цял свят, като им предлага прекрасни гледки към околните планински възвишения, чист въздух, умиротворяваща тишина и възможност да посетят местните забележителности. В района се намират гробът на българския революционер Яне Сандански и изключително красивият Роженски манастир „Рождество Богородично”, построен преди повече от 6 века. На 6 км от Рожен ще откриете града-музей Мелник с уникални къщи – паметници на възрожденската архитектура у нас. По пътя между Рожен и Мелник можете да разгледате друго чудо на природата – Мелнишките скални пирамиди, обявени за природна забележителност през 1960 г. Имотът е подходящ както за строителство на еднофамилна жилищна сграда, така и за семеен хотел с ресторант, за какъвто е имало одобрен инвестиционен проект.

ПРЕДИМСТВА. - Имот в центъра на селото, с панорамна гледка; - Асфалтов път, достигащ на метри от парцела; - Разумна продажна цена.   Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3%.

Обади се СЕГА и цитирай този код 438808.


Оферта от партньор на Адрес

Купувачите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Транспорт

Проверете маршрут

Изпратете запитване

Марияна Ангелиева

Марияна Ангелиева

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти

Заяви оглед