0888 11 22 00

Цех/Склад, под наем, Сандански, кв. Широк център

Код на имота: 318221

Цех/Склад, под наем, Сандански

Цех/Склад, Сандански, Широк център, 318221, Снимка 1
Цех/Склад, Сандански, Широк център, 318221, Снимка 2
Цех/Склад, Сандански, Широк център, 318221, Снимка 3
Цех/Склад, Сандански, Широк център, 318221, Снимка 4
Сандански, Широк център
500 кв.м.
767
Цех/Склад
120 преглеждания

Описание

Площ: 500 кв.м.

Тип Имот: Цех/Склад

Ниво на обзавеждане: Необзаведен

Отопление: Друго

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем цех с прилежащ терен в широкия център на град Сандански. Застроена площ - 500 кв. м, разпределена на просторно помещение, два офиса и санитарен възел. Цехът е с височина на таваните до 6,00 метра, осветлението е с луминисцентни лампи. Налични са трифазен ток с мощност 120 kW, вода и канализация, както и електрическа лебедка (телфер), движеща се по високо окачен еднорелсов път. По документ за собственост обектът е със статут на производствен цех, представляващ част от едноетажна масивна сграда, но може да се използва и като склад. Разполага с вход с големи метални врати, които са достатъчно широки за ползване от тежкотоварен автомобил.

Сградата е построена през 1979 год. и представлява монолитна железобетонна постройка. Като цяло е в добро конструктивно състояние, има необходимост от освежителен ремонт.

Обектът се намира в широкия център на града, на около километър от автомагистрала Струма, с удобен достъп по асфалтов път.

- Просторно помещение с голяма площ; - Възможност за ползване на дворното място; - Наличие на всички комуникации в имота; - Удобен достъп от/до Главен път Е-79. Наемната цена е посочена без дължимия ДДС. Има възможност за допълнително наемане на други, по-малки помещения в съседство, за производство и складиране, а също използване и на дворно място към тях. При подписване на договор за наем наемателите заплащат първата месечна наемна вноска и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора. Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% /без ДДС/ от месечната наемна цена.

Обади се СЕГА и цитирай този код 318221.


Оферта от партньор на Адрес

Наемателите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Транспорт

Проверете маршрут

Изпратете запитване

Иван Шопов

Иван Шопов

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти

Запитване