0888 11 22 00

Магазин, продажба, София, кв. Център

Код на имота: 151848

Магазин, продажба, София

Магазин, София, Център, 151848, Снимка 1
Магазин, София, Център, 151848, Снимка 2
Магазин, София, Център, 151848, Снимка 3
Намалена цена
София, Център
478 кв.м.
817 100
Магазин
405 преглеждания
1709 €/кв.м.

Описание

Площ: 478 кв.м.

Тип Имот: Магазин

Ниво на обзавеждане: Необзаведен

Отопление: ТЕЦ

Реновирана къща на ул. "11 август" в близост до бул. "Дондуков". Имотът е със собствен двор и в много добро състояние. Къщата е на два етажа, като има приземен етаж и мансарда. Разпределението на двата етажа е еднакво - вестибюл към три стаи, кухня и санитарно помещение. Къщата е с централен вход от улицата и вътрешен вход през градината. Стъблището е вътрешно. От кухнята на първия етаж се излиза в градината с площ от 200 кв.м. По същия начин се излиза и от приземния етаж. По сделката се дължи частично ДДС върху незастроената част от парцела.

Сградата е реновирана, като изцяло е променен начинът на ползване, реконструкцията е за ползване като заведение. Приземният етаж е преустроен на кухня, а стаите са салони за посетители. Направено е цялостно обновяване - външна изолация, нова дограма, смяна на подовите настилки и пребоядисване; подновени са санитарните помещения, сменени са електрическата и водната инсталации, както и канализацията. Като конструкция къщата е строена по технологията "пруски свод", без забележки по поддръжката. Парцелът е с добри строителни параметри - 80 % плътност и 15 м кота корниз.

На метри от катедралата "Св. Ал. Невски". В идеалния център на града. Удобни комуникации към всички точки на столицата. Улицата позволява паркиране. Синя зона.

Реновирана къща в централната част на града, в отлично състояние, приятна атмосфера, съчетала духа на града от 20-те години с удобствата на модерния живот.

Обади се СЕГА и цитирай този код 151848.


Оферта от партньор на Адрес

Купувачите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Транспорт

Проверете маршрут

Ипотечен калкулатор

Срок
години
Може да закупите този имот срещу месечна вноска

Месечната вноска е изчислена при 80% финансиране от стойността на имота за срок от 25 години при лихва 2.7%

Услугата се предоставя от

Изпратете запитване

Таня Гергова

Таня Гергова

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти

Запитване