0888 11 22 00

Офис Сграда/Търговски център, продажба, Стара Загора, кв. Широк център

Код на имота: 159568

Офис Сграда/Търговски център, продажба, Стара Загора

Стара Загора, Широк център
1240 кв.м.
979 600
Офис Сграда/Търговски център
Купи само за /мес.
г.
54 преглеждания
790 €/кв.м.

Описание

Площ: 1240 кв.м.

Тип Имот: Офис Сграда/Търговски център

Ниво на обзавеждане: Необзаведен

Комплексът е изграден в широкия център на гр.Стара Загора, в изцяло застроен парцел с площ от 380 кв.м по плана на гр.Стара Загора. Конструкцията на обекта е проектирана и изпълнена с възможност за изграждане на още един четвърти етаж. Като цяло сградата е комплексна и всичките й отделни части са проектирани и подчинени на концепцията за спортно-възстановителна дейност във всичките и аспекти, което от своя страна подчинява отделните й съставни помещения на идеята за модерен и добре функциониращ комплекс. Възможна е промяна на предназначението на сградата. Тя е изключително подходяща за изграждане на търговско представителство на фирма. ТЕХНИЧЕСКИТЕ ПОКАЗАТЕЛИ НА ОБЕКТА СА СЛЕДНИТЕ: ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ - 380 кв.м. РАЗГЪНАТА ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ - 1240 кв.м. ОБЕКТЪТ СЕ СЪСТОИ ОТ СЛЕДНИТЕ ОСНОВНИ ЗВЕНА: 1.АПТЕКА; 2.МАГАЗИН ЗА КОЗМЕТИКА И ЦВЕТЯ; 3.СПОРТНО-ВЪЗСТАНОВИТЕЛНА ЧАСТ; 4.АДМИНИСТРАТИВНА ЧАСТ. КОМПЛЕКСЪТ СЕ ПРОДАВА ЦЕЛИЯ ПРИ СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ ГРУБ СТРОЕЖ.

Намира се в непосредствена близост до МБАЛ ”Стоян Киркович” и Община Стара Загора, в перспективен район с добра достъпна среда.

СТРАТЕГИЧЕСКО РАЗПОЛОЖЕНИЕ В ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТ НА БЪЛГАРИЯ. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОФОРМЯНЕ НА АТРАКТИВЕН ШОУ РУМ, ПОРАДИ НАЛИЧИЕТО НА ГОЛЯМА ЗАЛА С НЕОБХОДИМАТА ВИСОЧИНА И ОСВЕТЕНОСТ.

Обади се СЕГА и цитирай този код 159568.


Оферта от партньор на Адрес

Купувачите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Изпратете запитване

Михаела Лесова

Михаела Лесова

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти

Заяви оглед