0888 11 22 00

Услуги за наематели

3 стъпки за успешно наемане на имот

Вашата цел е да намерите подходящ имот под наем, на най-добра цена за възможно най-кратко време. С нашите професионалисти в наемите това е лесна задача!


 Свържете се с нас1. Свържете се с нас и ни кажете какъв имот търсите. 


Уговорете си среща с консултант по недвижими имоти от АДРЕС, като:
> ни се обадите на телефон 0888 11 22 00
> посетите един от нашите офиси в цялата страна 
> изпратите запитване по избран имот от сайтаОглед на имот2. Оглед на имота

Ние ценим вашето време. За удобство ви предлагаме възможности за огледи 7 дни в седмицата, в часове, съобразени с работното ви време и ангажименти. Вашият консултант по недвижими имоти ще ви помогне да си направите списък с неща, които са важни с различна тежест за вас: местоположение, нивото на шума на улицата, възможностите за паркиране или ползване на градски транспорт и т.н. По време на огледите ще бъдете придружени от наш консултант по недвижими имоти, който ще даде отговор на всички ваши въпроси. Той ще ви държи постоянно информирани за нови имоти, отговарящи на вашите критерии.


подписване на договор за наем 3. Договаряне на условия, подписване на договор за наем и финал на една успешна сделка. 

Ангажирайте доверен консултант по недвижими имоти, като подпишете договор с АДРЕС недвижими имоти. Той ще  договори всички ваши условия, ще провери изрядността на всички документи – за собственост, разрешително за ползване на имота, липса на стари задължения и лихви по тях за комуналните услуги като вода и парно. Ще организира срещите между двете страни за подписване на всички необходими документи и ще изготви договор за наем. Вашият консултант по недвижими имоти ще подготви среща за предаване на ключовете от имота, което е и финалната стъпка на една успешна сделка за наем.


Не заплащате и стотинка преди успешна сделка!