0888 11 22 00

Къща/Вила, продажба, Войника

Код на имота: 265395

Къща/Вила, продажба, Войника

Къща/Вила, Войника, 265395, Снимка 1
Войника
70 кв.м.
4 090
Къща/Вила
Купи само за /мес.
г.
1252 преглеждания
58 €/кв.м.

Описание

Площ: 70 кв.м.

Тип Имот: Къща/Вила

Ниво на обзавеждане: Необзаведен

Отопление: Друго

Двуетажна масивна жилищна сграда с РЗП 70 кв.м. Състои се от първи жилищен етаж, който е вкопан едно стъпало, състоящ се от две стаи, антре, което е обособено като кухненски бокс. Дограмата е дървена. Подовите настилки - циментова замазка. Стенни покрития - бяла вар. На този етаж стените са каменни. Чрез външни стълби се стига до втори етаж. Това ниво се състои от три стаи и антре. Подови настилки - дюшеме. Стенни покрития - тапети, като едната стая е на тухла. Дограмата е дървена. Имотът разполага с дворно място, което е с площ от 1250 кв.м. В него е разположен санитарен възел и допълнителни стопански постройки. Дворът отговаря отлично за зеленчукова градина. В него има трайни насаждения. Имотът е електрифициран и водоснабден. Възможност за застрояване.

Двуетажна къща със застроена разгъната площ от 70 кв.м. Имотът е ограден с ограда - тип мрежа. Възможност за застрояване. В двора на имота има построени стопански постройки.

Имотът е разположен в село Войника. Районът е с отлична природа. Мястото е препоръчително за любителите на спокойствието и тишината. Състоянието на пътя до имота е безпрепятствен.

До селото има активна автобусна линия. Имотът е голям и просторен. Достъпът е добър.

Обади се СЕГА и цитирай този код 265395.


Оферта от партньор на Адрес

Купувачите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Изпратете запитване

Атанаска Йорданова

Атанаска Йорданова

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти

Заяви оглед