0888 11 22 00

Преподписване на договор за франчайз с кантора Велико Търново

Преподписване на договор за франчайз с кантора Велико Търново
12 септември 2015

На 03.09.2015 г., в новия административен офис на АДРЕС на Пл. Света Неделя №4, ет. 6, бе подновен договорът за франчайз с партньорите от Велико Търново.


Кантора Велико Търново е част от франчайз-мрежата на компанията от 2009 г. и отскоро има нов партньор в лицето на най-успешния си брокер – Любомир Филипов. Любо е работил рамо до рамо с Нели Драгиева през последните 10 години. Малко известен факт е, че вече 3 години, той води преговори за продажба на промишлени парцели с българо-китайската търговско-промишлена камара и частни китайски инвеститори. Любо споделя, че преговорите са трудни, а клиентите – сложни, но усилията му се увенчават с успех, след като продава два парцела по 20 декара в районите Левски и Бяла Слатина. Източните инвеститори са проявили интерес и към трети парцел в района на Шумен. По тази сделка Любо работи съвместно с колегите от АДРЕС, Шумен.


Нели Драгиева е успешен професионалист с 22-годишен стаж в бранша на недвижимите имоти.


Поздравления за Нели и Любо, с пожелания за още повече професионални успехи през следващите години! А ние сме сигурни, че такива ще има, защото Велико Търново е в топ 10 на градовете с най-много продажби в страната.

Продай имота си за 48 часа