0888 11 22 00

Нов жилищен комплекс в артистичния ъгъл на София

Нов жилищен комплекс в  София Teatralna Park Residence

АДРЕС Недвижими имоти ви представя първият затворен комплекс в квартал Оборище – Teatralna Park Residence, разположен в сърцето на София и в един от най-емблематичните и артистични райони на столицата. Teatralna Park Residence е сред новите вдъхновяващи проекти и предоставя идеален баланс между активната градска среда и комфорта на личното пространство и уединение. Повече за резиденцията четете тук

 

Предимства на проекта

Последните няколко години имотният пазар у нас премина през трансформации, които предефинираха предпочитанията на клиентите относно жилищата, които търсят, както и средата на живот, в която биха искали да живеят. Новото строителство у нас продължава да привлича все по-голям дял от купувачите на пазара, които откриват редица предимства в този тип имоти. Предлагането на новопостроени жилища обаче се запазва по-дефицитно в централните и старите квартали на столицата, което подпомага задържането на цените там значително по-устойчиви в средносрочен и дългосрочен план. Животът в центъра на столицата продължава да е предпочитан вариант за мнозина, които търсят балансиран начин на живот, разполагайки с всички удобства на ръка разстояние, докато същевременно имат възможността да се отделят в своето усамотено лично пространство. 
Teatralna Park Residence отговаря именно на това желание – идеална среда на живот с артистичен дух за всички граждани, които търсят своето модерно градско пространство. Кои са предимствата на проекта?

 

Районът и локацията

Когато става въпрос за покупката на имот, едно от водещите изисквания, с които купувачите рядко биха направили компромис, е именно неговата локация. Клиентите, взели решението да се насочат към имот в центъра на града, търсят перфектния баланс между всички удобства, които районът предлага, докато същевременно разполагат със свое собствено пространство, което осигурява уединение. Резиденцията е разположена върху триъгълен парцел с изложение към Витоша, а на пешеходно разстояние се намират шест столични театъра и едни от най-важните здравни и образователни заведения в столицата. Освен че в квартала могат да бъдат посетени едни от най-реномираните заведения и ресторанти, в непосредствена близост са разположени и редица културни забележителности и галерии – пл. „Св. Александър Невски“ и Народното събрание са едва част от тях. 
Teatralna Park Residence е разположена на изхода на метростанция, с което осигурява бърз и лесен достъп до всички точки на града. 

 

Съвременна визия и функционалност

Обща характеристика за сградите ново строителство са не само с новата и съвременна визия, но и луксозна архитектура, която може да бъде забелязана дори при елементите от интериора на общите части. Teatralna Park Residence е проект, създаден спрямо най-актуалните тенденции в устойчивото развитие на градската среда и впечатлява с елегантна и съвременна визия, която цели да осигури на бъдещите собственици пълен комфорт и незаменимо чувство за живот в ексклузивна среда. Комплексът предлага 277 просторни и светли апартамента в 6 входа, проектирани функционално, така че да отговарят на изискванията на всеки клиент – от двустайни до многостайни апартаменти и мезонети. Собствен вътрешен парк, озеленени интериорни пространства и общи тераси за отдих и забавление са само част от предимствата, от които бъдещите собственици ще могат да се възползват. 
На партерно ниво са предвидени супермаркет, козметичен център, магазини и фитнес на две нива, така че всичко необходимо да се намира на ръка разстояние. 

Сред отличителните удобства на Teatralna Park Residence са и панорамните асансьори и двата ексалатора, които водят до вътрешния двор и фитнеса в комплекса. 

 

Сигурност и контролиран достъп

Неоспоримо предимство на животът в комплекс от затворен тип е именно сигурността, която осигурява. Достъпът до жилищната част на Teatralna Park Residence е регулиран и се осъществява както през индивидуални входове, така и посредством рецепцията на комплекса.

 

Наличие на паркоместа

Сред ключовите недостатъци на апартаментите в централната част на града е липсата на собствен паркинг или паркомясто, което несъмнено затруднява неговите собственици. Teatralna Park Residence отговаря на този дефицит и предоставя на бъдещите собственици лично паркомясто чрез предвидения подземен паркинг на три нива. 

 

Добри условия за покупка

Водещо предимство на имотите тип ново строителство са добрите условия за покупка, които се предоставят. АДРЕС Недвижими имоти предлага гъвкави схеми за плащане при закупуване на имот в Teatralna Park Residence, като покупката се осъществява без комисион от купувача. АДРЕС предлага и възможност за отстъпки, свързани с размера на вноските и срока за плащането им. 

 

Икономичност и по-малко разходи в дългосрочен план

Друго ключово предимство на имотите тип ново строителство е изключително високата енергийна ефективност, която притежават. Използването на висококачествени материали в процеса, както и полагането на нова, качествена изолация, са само част от характеристиките на новата сграда, благодарение на които разходите за отопление ще бъдат оптимизирани в дългосрочен план. Купувайки жилище в нова и модерна сграда, собствениците придобиват и качествена дограма, която допълнително спомага за намаляването на разходите по имота. 


В процеса по изграждане на Teatralna Park Residence са използвани висококачествени и нови материали, с които да се гарантира не само сигурността на сградата, но и комфортът и спокойствието на собствениците.

Повече за проекта можете да научите тук

Продай имота си за 48 часа