0888 11 22 00

Защо да изберем да инвестираме в апартаменти ново строителство в София?

да инвестираме в апартаменти ново строителство в София

Какви са предимствата на живота в столицата? Как се развиват имотите в нея? Прочетете повече в тази блог публикация!

 

Какви са предимствата на апартаментите ново строителство в София?

Цените на жилища ново строителство са по-високи е от тези на старите сгради, но се смята, че новото строитество е много по-устойчива инвестиция, тъй като качеството ще продължи да повишава цената. У нас интересът към новото строителство се повишава, като купувачите се интересуват от имоти в периферията на столицата, в близост до природата, но също така, решаваща за крайния избор на търсещите имоти ново строителство, е възможността за лесен достъп до централната градска част.

 

По-голям и богат избор

Водещо предимство при покупката на имот ново строителство е богатият избор, който ви се предоставя като купувач. Когато търсите жилище във вече построена сграда, ще се сблъскате с трудността да откриете такова, което отговаря на всички ваши критерии - етаж, разпределение, изложение и други. Сделката с имот „на зелено“ ви дава възможността да изберете почти всичко в бъдещия си дом, включително и направата на някои специфични промени в жилището.

 

По-стойностни имоти

Купувачите, които са се насочили към покупка завишават критериите си и са по-внимателни в подбора на имотите, в които биха направили огледи. Те са наясно със своите изисквания и предпочитания и избират имот, който отговаря най-точно на техния стил и начин на живот. Внимателно проверяват инвеститора, строителя и агенцията за недвижими имоти, която предлага имота. Обмислят дали даденостите на района са това, което търсят.

Както посочихме, новото строителство става все по-предпочитано за клиентите поради няколко основни причини – на първо място се нарежда по-ниската продажна цена и възможността за гъвкави схеми на плащане; модерната визия, функционални разпределения, тяхната икономичност и по-ниски разходи са също сред основните предимства за купувачите, както и облагородените зелени пространства. Освен това, функционалността, която жилището предлага, става все по-търсена характеристика – по-широки коридори, наличие на мокри помещения, килери, складове и други. 

 

Как да закупим апартамент в София?

Ориентирането в сложния свят на недвижимите имоти може да се окаже непосилна задача, независимо дали купувате, продавате или инвестирате в имот. Именно в тези ключови моменти съвместната работа с брокер на недвижими имоти се превръща в незаменима помощ в процеса. Брокерът е лицензиран професионалист, който действа като посредник между купувачи и продавачи, предоставяйки ценни познания, опит и насоки по време на целия процес на сделката. Освен това той е вашият верен съюзник, който е в течение на всички процедури, съпътстващи сделката и ще се съобрази изцяло с вашите изисквания.

 

Свързване с брокерска агенция

Избирайки съвместната работа със специалист в сферата, купувачите на жилища си гарантират както спокойствие в процеса по сключване на сделката, така и спестяване на сериозна част от задълженията на страната по финализиране на процеса. Разбира се, за да можете да преминете напълно спокойно и безпроблемно през една имотна сделка, е необходимо да потърсите съдействие от опитен консултант и агенция с репутация, доказала се във времето. 

Основното предимство на брокерите се крие в тяхната компетентност и отлично познаване на имотния пазар, който поради изключителната си динамика се променя бързо. Експертизата им и достъпът им до данни им дава възможността не само винаги да са запознати с актуалното състояние на пазара, но и да предвиждат неговата посока, докъдето това е възможно.

АДРЕС Недвижими имоти е най-голямата българска агенция за недвижими имоти в България и от създаването си през 1993 г. до днес се задържа като лидер на пазара. 30-годишната история на компанията се уповава на дългогодишни партньорства и доверие, а професионалното обслужване и изпълнение на задачите е приоритет за компанията. Брокерите на Адрес са професионалисти, за които приоритет е откриването на мечтания ви дом.
Не се колебайте! Свържете се с нас, за да ви помогнем да откриете имота, който най-добре пасва на вашите нужди.

 

Избиране на подходящ имот/ жилище

Брокерът се ангажира с това да ви представи оферти за покупка, в зависимост от предварително определените от вас параметри и критерии за жилище. Най-често характеристиките, на които купувачите обръщат внимание са локацията, цената, вид на строителството, квадратура и разпределение, изложение, етаж и други. Затова, добре е предварително да разгледате предлаганите ви имоти и да споделите впечатленията си за тях с вашия агент. Така, той ще има възможността да продължи да подбира тези имоти, които най-точно биха паснали на вашия начин на живот и светоусещане.

 

Ходене на огледи и срещи

Имайте предвид, че професионалният опит и натрупаните познания в сферата, позволяват на добрия брокер лесно да преценява дали конкретно жилище изобщо си заслужава, дори без това да налага провеждането на реален оглед. По този начин селектирането на офертите ще бъде много по-добре организирано, което ще ви спести ценно време и много излишни огледи.
 

Продай имота си за 48 часа