0888 11 22 00

Адрес представя хита на пазара в София - сграда AMALIA

сграда AMALIA

Един от най-перспективните нови проекти на жилищния пазар в момента в София е жилищна сграда AMALIA. Неслучайно посланието, което комплексът използва в своята комуникация, е „Всичко е до теб“ – удобната локация е сред най-сериозните предимства на този комплекс. Буквално на крачка от сградата има няколко супермаркета, 2 детски градини, училище, 2 болници. Разположена е в ж.к. "Овча купел 2", един от най-добрите райони в столицата за покупка на имот ново строителство. На по-малко от 500 м. от сградата има метростанция, която дава достъп за 15 минути до центъра на София. На фона на забързания и динамичен живот в столицата, кварталът предлага спокойствие и тишина, както и гледка към Черни връх и Витоша. 

 

Бъдещите обитатели на комплекса могат да изберат от 160 едностайни, двустайни и тристайни жилища. Модерната визия на проекта, функционалното разпределение на апартаментите с просторни стаи, които предлага и преобладаващо южните изложения, са още една важна причина да ни потърсите за персонална оферта.  Собствениците на имоти ще могат да се възползват и от удобствата на добре озеленен голям вътрешен двор с детски кът. Сградата е с ТЕЦ и ще има три асансьора.

 

Друго водещо предимство на AMALIA  е възможността за разсрочено плащане, като покупката се осъществява без комисиона за купувача. Проектът няма да има индексация в цените по време на строежа за вече сключени договори на този етап.

 

Гаранция за сигурността и качеството на строителство е факта, че сградата е част от портфолиото на инвеститор, който вече има 12 завършени жилищни комплекса в София – с повече от 250 апартамента и близо 52 000 кв.м РЗП.  AMALIA  е техния най-мащабен проект до момента. Успешното партньорство с този инвеститор е проверено в годините и от нас, Адрес, тъй като сме били водещ консултант по продажбите на повечето от техните комплекси.

 

Брокерите на Адрес ще ви съдействат и при необходимост от ипотечен кредит – с 3 безплатни оферти от различни банки от компанията, която е най-големия кредитен консултант в България.

 

За спокоен семеен живот или сигурна инвестиция с отлична възвращаемост – всичко е до теб, когато вече имаме AMALIA!

Продай имота си за 48 часа