0888 11 22 00

Как Адрес Недвижими Имоти ще ви помогне да откриете мечтания си дом

Да откриете мечтания си дом

Мечтаният дом е някъде там и ви очаква. Ако нямате търпение да го намерите само ни се доверете и ние ще ви съдействаме през цялото време от поставянето на ясни цели до сключването на изгодна сделка.

Защо Адрес Недвижими Имоти

Вече сте взели решение да се обърнете за съдействие и експертни насоки към брокер на недвижими имоти, но не сте сигурни как да изберете правилната агенция? Адрес Недвижими Имоти е идеалният избор, без значение дали обмисляте покупка, продажба или отдаване на имущество под наем. Не се колебайте да ни се доверите и в случаите, когато не сте готови да направите решителната стъпка към придобиване на собствено жилище и търсите уютен апартамент, който да наемете за временно пребиваване. Адрес е най-голямата агенция за недвижими имоти в България, с над 500 консултанти в 27 града, поради което при нас може да откриете огромно разнообразие от предложения за всеки вкус и необходимост. Работим с широка мрежа от партньори, с които си сътрудничим ежедневно, за да осигурим на клиентите си най-добрите възможности и достъп до разнообразна и богата база данни от качествени имоти. Предлагаме над 20 000 оферти, които са преминали през внимателната проверка на нашите агенти. Екипът на Адрес е изцяло съставен от професионално обучени консултанти, които познават отлично пазара на имоти, поради което може да разчитате на най-изгодните условия към конкретния момент. Останете с нас, за да научите защо може да ни се доверите в търсенето на жилище, което с радост да наречете свой дом.

Как ще ви помогнем да откриете мечтания си дом?

Ще обсъдим вашите цели и желания

Добрата комуникация между брокера на недвижими имоти и неговия клиент е задължително условие, гарантиращо ефективно реализирана работа. Именно затова преди да пристъпим към търсенето на имот, ще обсъдим вашите цели и желания. Нашите консултанти ще се фокусират дори върху най-дребните на пръв поглед подробности, които обаче имат съществено значение за удовлетвореността на клиентите. Агентите на Адрес ще ви предоставят актуална и достоверна информация за тенденциите на пазара на имоти, цените на апартаментите в различните зони на града, като ви представят преимуществата и недостатъците на различните видове строителство. Ако предвиждате продажба на имот, ще може да разчитате на предварително консултиране, което включва професионален оглед и оценка на вашето имущество. По време на него ще ви бъде изготвен сравнителен анализ на пазара, който е съставен от важна информация, която да ви даде повече сведения за сделките в района и спецификите на търсенето и предлагането. Като клиенти на Адрес, вие можете да се възползвате от тази услуга напълно безплатно.

Ще фокусираме търсенето спрямо вашите предпочитания

Предварително проведената консултация ще ни запознае с вашите предпочитания, което ще направи възможно отправянето на пряко съобразени с вашите изисквания и нужди предложения. Имайте предвид, че сътрудничеството с нашите консултанти ще ви осигури достъп до затворени професионални мрежи, въз основа на което ще имате съществено предимство пред продавачите, предприели търсенето на купувачи самостоятелно, чрез използването на сайтове за безплатни обяви. Обикновено в тези платформи ефективността е съществено ограничена, тъй като предложенията не могат да бъдат промотирани правилно пред подходящата за целта аудитория. Не бива да подценявате факта, че професионално изготвената оферта, подкрепена с висококачествено визуално съдържание, би провокирала много по-сериозен интерес и отклик от страна на потенциалните нови собственици на предлагания от вас имот.

Ще организираме огледи и ще сме там да ви съветваме

Уговарянето и провеждането на огледи често е изключително изтощителен процес, отнемащ много време. Екипът на Адрес има доказан опит и нужните компетенции, с които ще съдейства за организирането на огледите и установяването на контакт със заинтересованите от вашата обява купувачи. 
Ако пък сте в ролята на търсещ имот, трябва да сте подготвени за безкрайното море от обяви, с които ще се наложи да се сблъскате, ако сте решили да подходите към покупката на жилище без съдействието на брокер. Имайте предвид, че професионалният опит и натрупаните познания в сферата позволяват на нашите брокери лесно да преценяват дали конкретно жилище изобщо си заслужава, дори без това да налага провеждането на реален оглед. По този начин селектирането на офертите ще бъде много по-добре организирано, което ще ви спести ценно време и много излишни усилия.

Ще ви консултираме юридически

Адрес Недвижими имоти е сред малкото компании на пазара, които разполагат със собствен правен отдел, специализиран в сферата на имотите. Нашите юристи имат богат опит зад гърба си, което спомага за успешното разрешаване на различни правни казуси. Прецизният поглед върху потенциалните купувачи на вашия имот и задълбочената проверка на документацията по сделките ще гарантират вашето спокойствие. Юридическият отдел на Адрес ще се погрижи да изготви договора за покупко-продажбата на вашата недвижима собственост, като в допълнение към това ще се заеме с отговорността да организира срещи между двете страни по споразумението, за да бъдат подписани всички необходими документи.

Ще ви съдействаме при кандидатстването за кредит и ипотека

Адрес Недвижими Имоти ще ви помогне да получите най-изгодния за вас ипотечен кредит, с помощта на който да се сдобиете с мечтания дом. Нашата агенция е партньор с водещия кредитен консултант Кредит Център. Получавате възможност за сравнение на различни оферти и варианти, чрез които да финансирате покупката на имот. По този начин ще бъдете напълно подготвени и добре информирани, за да вземете най-правилното решение в избора на подходящ за вашите нужди кредитен продукт. От помощ ще ви бъде и нашият ипотечен калкулатор, който ще ви помогне да изчислите каква ще бъде месечната вноска на вашия ипотечен кредит с оглед на неговия пълен размер.

Ще ви помогнем да приготвите всички необходими документи

Можете спокойно да разчитате на нашите брокери, тъй като те познават всички капани, които евентуално биха могли да възникнат в процеса на  изготвяне на документите, съпътстващи сделката. Солидните познания и придобития с практиката професионален опит, ще ви осигурят нужната защита. Така, в случай че без да подозирате, сте напът да поставите своя подпис под сделка, която не е във ваш интерес, опасността ще бъде своевременно предотвратена. Нашите консултанти ще ви съдействат и в преговорите за промяна на записаните от собственика условия, така че да се окажете в благоприятна позиция.

Голям част от участниците на пазара на недвижими имоти подценяват сериозността на процеса по покупко-продажба. Предприемането на решение за сключване на сделка без посредник обаче крие много и сериозни по своето естество рискове. Консултантите на Адрес Недвижими имоти ще ви помогнат да се ориентирате в документацията и ще ви насочат към правилните институции, към които да се обърнете, за да се сдобиете с всички необходими документи. Професионалното съдействието ще ви спести безуспешните опити за справяне с администрацията и безкрайното чакане по многобройни гишета. Бъдете спокойни, тъй като вашият консултант ще ви осведоми за сроковете, в които ще ви бъдат издадени различните по вид документи. Това ще ви помогне да предвидите времето, което е необходимо да отделите, за да се подготвите. По този начин имате възможността да подредите ангажиментите си и да ги съобразите с различните етапи по сделката. Не се колебайте! Свържете се с нас, за да ви помогнем да откриете дома на вашите мечти.

Продай имота си за 48 часа