0888 11 22 00

Апартаменти в сграда пред АКТ 16 в кв."Манастирски ливади Изток" в гр. София

Апартаменти в сграда пред АКТ 16
10 октомври 2024

АДРЕС представя ексклузивно нови наличности имоти, които за първи път излизат на пазара, във великолепен жилищен комплекс в един от най-желаните квартали на София, "Манастирски ливади Изток".

В сградата има избор от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, с квадратури от 70 до 153 кв.м. Дело е на една от най-мощните и сигурни инвестиционни компании в България, като е оформен един своеобразен мини-квартал с техни сгради - с модерна и красива архитектура, допълваща усещането за живот в премиум среда. 

 

Сградата е на удобна локация, с нова инфраструктура и бърз достъп както до Центъра на столицата, така и до Околовръстния път и природен парк Витоша. В района има голям супермаркет и няколко болници и медицински центрове.

На разположение на живущите в комплекса ще е красива озеленена вътрешна градина. Комплимент от инвеститора е безплатна поддръжка за първата година.

"Манастирски ливади Изток" е квартал, традиционно предпочитан от млади и активни хора. Жилищата в сградата, която ви предлагаме, е идеална както за живеене, така и за отлична инвестиция. 

АДРЕС и инвеститорът предлагат една от най-атрактивните и предпочитани схеми на плащане, 20/80. Препоръчваме ви да ни потърсите за оглед и индивидуална оферта сега, предвид планираното повишение на цените след очаквания АКТ 16.

Вижте повече за сградата тук или се обадете на 0888 11 22 00 и попитайте за проект с код 8139.

Продай имота си за 48 часа