0888 11 22 00

ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА СТРОИТЕЛНАТА ПЛОЩАДКА НА „ВАРНА СИТИ ПАРК”

ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА СТРОИТЕЛНАТА ПЛОЩАДКА НА „ВАРНА СИТИ ПАРК”

На 17 април 2015 г официално беше открита строителната площадка на първия жилищен комплекс от затворен тип в градската част на Варна, който строи «Интерсервиз Узунови» АД.


На събитието присъстваха Ивайло Цандев и Десислав Касъров, които са основните консултанти при продажбата на имотите в комплекса. Нека припомним само, че и проектното консултиране, направено още на идеен проект бе тяхно дело.


Първата клиентка, закупила апартамент във „Варна сити парк” е клиент именно на АДРЕС Недвижими имоти. Тя също беше специален гост на събитието, на което получи ключ за своя апартамент лично от г-н Узунов.

Четири от блоковете ще са готови още в началото на септември”, обеща днес Красимир Узунов. Официално срокът за довършването им е до края на 2015-та година, а на целия комплекс - 16 месеца след началото на строителството.


Инвеститорът "Варна сити парк" ЕАД, част от групата "Интерсервиз Узунови" АД, е предвидил уникална система за заплащане на апартаментите, включваща договорен ипотечен кредит с лихва под 5,9 % и заплащане на цената след Акт 16


Комплексът "Варна сити парк" се състои от 8 малки кооперации - на 6 + 1 етажа с по 1 вход, обградени от всички страни с парк. 8-те блокчета с имена на дървета са разположени така, че да не се засенчват помежду си - разстоянието между тях е между 15 и 30 метра. Теренът пък е с такова разположение, че тук е слънчево през целия ден.


Всичко това е подчинено на водещата концепция на проекта "Варна Сити Парк", която авторите с водещ проектант арх. Светослав Станиславов (архитектурно бюро «STARH») наричат "Човекът и личното му пространство". Комплексът е с контролиран достъп, с 24 часа видеонаблюдение и жива охрана. В него ще има 279 паркоместа - общо 110% спрямо броя на апартаментите. Сградата ще има централно парно със специална система за индивидуално измерване, която позволява заплащане само на енергията, използвана в жилището. Осигурена е възможност за монтаж на омекотителна станция за вода за всеки апартамент.

За строителството на бутиковите сгради ще бъдат използвани само най-качествени материали. Те са оформени в общ архитектурен ансамбъл: всеки от жилищните модули притежава собствен паркинг и парково пространство, което прелива в обща градина за целия комплекс.

Продай имота си за 48 часа