0888 11 22 00

Виж потенциала на имота с новите услуги на Адрес

потенциала на имота с Адрес
10 ноември 2022

Ние от „Адрес недвижими имоти“ постоянно търсим нови методи и подходи, които да помагат при избора на апартамент за покупка, давайки повече информация за всяка оферта. Като компания, за която нуждите на клиентите винаги стоят на първо място, вече предлагаме опцията за създаване на 3D идеен проект, както и на информативно видео съдържание от нашите специалисти. 
 

3D идейни проекти

Често първото впечатление и огледът могат да се окажат недостатъчни, за да можете да види всички предимства на жилището, както и да разберете какъв е потенциалът му. Така установихме, че пазарът има нужда от допълнителна услуга, която да бъде в полза на купувачите.

В някои случаи предлаганото жилище може да има нужда от съвсем леки подобрения, за да се превърне в дома на вашите мечти. Незначителните недостатъци обаче биха могли да скрият потенциала на жилището. Тук идва на помощ новата ни услуга, а именно 3D идеен проект, чрез който всеки може да види на практика как ще изглежда имотът с минимални усилия и то преди дори да го закупите.   

С помощта на 3D визуализациите, пред вас ще се разгърне целият потенциал на жилището, като например възможност за усвояване на терасата, нов облик и освежаване на помещенията само чрез пребоядисване на стените и освежаване на подовата настилка. Така ще имате възможността да откриете всички скрити предимства на даден имот и да не изпуснете страхотна възможност да се сдобиете с мечтания дом.

 Двустаен апартамент, продажба, София, кв. Надежда 4


3D визуализацията е компютърна графика, представяща триизмерни образи на пространствата, заедно с всички обекти в тях. Чрез създаването на триизмерен идеен проект, ще видите как би изглеждало жилището след осъществяването на леки подобрения по външния му вид и ще можете по-лесно да прецените заслужава ли си инвестицията в него.

Един от първите ни 3D идейни проекти e Двустаен апартамент, продажба, София, кв. Надежда 4 

Информативно видео съдържание 

Снимките към една обява често не могат да предадат нужното усещане на представения имот. Ето защо става все по-популярно към снимковите материали да се прилага и видео материал, даващ възможността да се направи виртуална обиколка на апартамента. Видеата помагат да разгледате в детайли жилището от разстояние – това е предимство както за тези, които след това ще го посетят на място, така и за купувачи, които нямат възможност да направят оглед на  живо.

Виртуалният оглед значително улеснява клиентите ни като им спестява време и усилия. Много често хора, търсещи нов дом за покупка остават разочаровани при огледа на място, тъй като описанието и снимките не съответстват напълно на реалността. С дис-танционните огледи възможността за разочарование се елиминира.

Освен виртуалния оглед ще получите цялата необходима информация за имота и то директно от консултанта, предлагащ офертата. В специално създадените видео материали, брокерите ще ви разказват повече за предимствата на предлаганото жилище. В допълнение, ще можете да получите и професионални съвети от консултанта, които ще ви помогнат да вземете по-информирано решение.

Като най-голямата агенция за недвижими имоти в България разполагаме с повече имоти от всяка друга компания на пазара. Работим с широка партньорска мрежа и предлагаме над 20 000 оферти, всяка от които внимателно проверена от нашите брокери. При нас работят професионално обучени консултанти, подробно запознати с най-изгодните условия, които е възможно да получите за конкретния имот в конкретния момент. Те познават и прилагат изпитани техники, за да осигурят именно най-доброто за вас. Можете да бъдете и спокойни, че ще ви предупредят за рисковете на различни неразумни стъпки.

Изберете си имот и се свържете с нас.
 

Продай имота си за 48 часа