0888 11 22 00

АДРЕС стартира продажбите на жилища в нов затворен жилищен комплекс

жилища в нов затворен жилищен комплекс
14 декември 2023

АДРЕС стартира продажбите на жилища в нов затворен жилищен комплекс, с уникална за района концепция - ситуиран в непосредствена близост до метростанция, със собствен красив вътрешен двор-градина, ограничен достъп, охрана и пълна поддръжка.

Предимства на проекта

Сградата е дело на известен проектант, строител с безупречна репутация и безкомпромисно качество, утвърден инвеститор с над 20 години опит в реализацията на жилищни и търговски обекти в България и в чужбина.
Също така, част от предимствата на този проект са: 
>   великолепното местоположение;
>   топла връзка с центъра на града, посредством метро; 
>   сигурно и качествено строителство; 
>   функционални разпределения на всички апартаменти, без експерименти
>   уреден озеленен двор, ограничен достъп и пълна поддръжка
>   осигурено 100% финансиране на проекта
 

Районът и локацията

Когато става въпрос за покупката на имот, едно от водещите изисквания, с които купувачите рядко биха направили компромис, е именно неговата локация. 
Сградата е разположена между града и планината, на по-малко от 20 метра от метростанция, голям обществен паркинг, училище с басейн, спортен център и парк.  На удобно разстояние има и супермаркети, здравни заведения, аптеки, банки. Пешеходното разстояние от университет и директния достъп до два други университета, посредством метрото, правят комплекса перфектен не само за живеене, но и за отлична доходност от отдаване под наем.


Наличие на паркоместа

Сред ключовите недостатъци на апартаментите в централната част на града е липсата на собствен паркинг или паркомясто, което несъмнено затруднява неговите собственици. Проектът отговаря на този дефицит и предоставя на бъдещите собственици осигурено паркиране посредством достатъчно открити и подземни паркоместа и надземни гаражи, търговски обекти.
 

Добри условия за покупка

АДРЕС предлага гъвкави схеми за плащане при закупуване и и разсрочено плащане, съобразено с купувача. С удоволствие ще съдействаме на заинтересованите клиенти и за ипотечен кредит през най-големия кредитен консултант в България.
 

Продай имота си за 48 часа