0888 11 22 00

Офис, под наем, Ямбол, кв. Център

Код на имота: 204346

Офис, под наем, Ямбол

Ямбол, Център
80 кв.м.
307
Офис
129 преглеждания

Описание

Площ: 80 кв.м.

Тип Имот: Офис

Етаж: 1

Ниво на обзавеждане: Необзаведен

Отопление: Друго

Помещение със статут на офис с площ от 80 кв. м, ситуиран на първи етаж в жилищна сграда. Състои се от четири преходни стаи , от които три са обособени в една зала, още една стая, която има обособено място с кухненско обзавеждане с мивка, санитарен възел. В едната зала е подовите покрития са ламиниран паркет, стени - латекс. Санитарен възел - теракота и фаянс. PVC дограма. Лице на главна улица, ъглово помещение. Помещението е разположено в район с интензивен човекопоток и поток на автомобили. Подходящо е както за офис така и за лекарски кабинет, детска занималня и други подобни. Офисът е след основен ремонт, а сградата в която се помещава е изцяло санирана.

Помещението се намира на първи етаж в жилищна сграда, намираща се в центъра на града. Офисът е след основен ремонт, а сградата е санирана..

Център. Отлична локация. Помещението е разположено в район с интензивен човекопоток и поток на автомобили. Местоположението на имота дава отлична видимост за реклама от главен път.

- отлично местоположение и състояние на помещението; - център; - ъглово помещение; - подходящо за всякакъв вид дейност - фризьорски салон, офис, лекарски кабинет, детска занималня;

Обади се СЕГА и цитирай този код 204346.


Оферта от партньор на Адрес

Наемателите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Изпратете запитване

Атанаска Йорданова

Атанаска Йорданова

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти

Заяви оглед