Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Услуги за имоти от агенция за недвижими имоти Адрес

A A A

 7 стъпки за успешно закупуване на имот

 

7 стъпки за успешно закупуване на имот
Вашата цел е да намерите подходящ имот на най-добра цена за възможно най-кратко време. Преди да започнете търсенето е много важно да получите консултация от професионалист относно етапите по сключване на една успешна сделка и сдобиването с желания от вас имот.

 

 

Първоначална консултация за закупуване на имот

Първоначална консултация 
В АДРЕС се сключват сделки ежедневно и ние познаваме добре пазара на имоти. Ние имаме реалистичен поглед към пазара: нивата на цените, търсенето, предлагането, бъдещите промени в градската среда, преимуществата и недостатъците на всеки квартал, необходимата документация, която трябва да изискате от продавачите, когато изберете имот за закупуване. 
В АДРЕС работят консултанти и юристи, които проверяват детайлно всеки документ на имота и  защитават интересите и средствата на нашите клиенти-купувачи.

 

Регистриране на интереса

Регистриране на интереса
Първата стъпка към намирането на правилния имот за вас е да „регистрираме“ търсенето ви. На професионалния ни жаргон това значи да  съберем максимално много информация относно параметрите на желания от вас имот – вид, желано местоположение, квадратура, бюджет, начин на финансиране, спешност на покупката.

 


Регистрацията на вашия интерес може да стане като:

 

ни се обадите на безплатната ни телефонна линия 0800 155 33 - работи всеки ден от 09:00 до 18:00 часа

 

посетите един от нашите офиси в цялата страна

 

изпратите директно запитване от сайта

 

След като регистрираме вашия интерес и изискванията към желания имот, ще ви представим избрани имоти не само от базата данни на АДРЕС, но и от целия пазар, които отговарят на изискванията ви.

 

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ: Можете да бъдете информирани относно всички новопостъпили оферти, отговарящи на критериите ви и като се регистрирате на сайта и активирате услугата „Автоматичен абонамент за новопостъпили оферти по предварително зададени критерии“.

 

Ключът към успешния оглед на имотКлючът към успешния оглед
В АДРЕС всеки ден пристигат стотици нови оферти. Преди да ги предложим на нашите клиенти ние задължително ги посещаваме и проверяваме, че документацията по тях отговаря на ситуацията, описана от продавачите им. 
Ще ви предложим имоти, отговарящи на критериите ви и осигурим достъп за  безплатни огледи до всички тях. 
Огледите са най-сериозната част за купувачите, така че вашият брокер ще ви помогне да си направите списък с изисквания, които са важни с различна тежест за вас: квартала, етажа, дали имота се нуждае от ремонт и т.н.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ: Ангажирайте доверен консултант по недвижими имоти, като подпишете договор с изключителни права с АДРЕС. Той ще ви придружава на огледите и ще отговори на всички ваши въпроси. 
За вашия консултант огледите са ежедневие и той ще знае какво и как да попита продавача, за да извлече най-много информация за имота и полза за вас!
Ние се съобразяваме с вашите лични и професионални ангажименти – за удобство на клиентите ни предлагаме възможности за огледи на имоти 7 дни в седмицата.

 

Проучване възможността за закупуване на жилище чрез ипотекаПроучване възможността за закупуване на жилище чрез ипотека
АДРЕС е част от групата на AG Capital, която включва партниращи си компании от секторите на финансирането, застраховането, оценките на активи. Всички наши клиенти се възползват от това наше преимущество.
За да осигури максимално бързо и добро обслужване на своите клиенти, АДРЕС работи в тясно    сътрудничество с КредитЦентър - най-големият кредитен консултант в България. 
Във всяка кантора на АДРЕС за клиентите се грижи квалифициран консултант на КредитЦентър, който ще ви помогне да направите правилния избор от офертите на водещите финансови институции.
Вашият консултант ще организира среща, на която ще научите:

Колко средства можете да изтеглите

 

Каква сума ще е месечната ви погасителна вноска

 

Какви са допълнителни такси, които рекламите спестяват

 

Как можете да се възползвате от различни промоционални пакети

 

Юридическа консултация и договаряне на условията за закупуване на имотЮридическа консултация и договаряне на условията
За успешната и сигурна покупка на имота, ние предоставяме пълна правна консултация с нашите юристи, които притежават дългогодишен опит в успешните сделки с недвижими имоти. 
Вашият брокер ще ви съдейства при подготвяне и набавяне на всички необходими документи за покупка на имот и ще проведе тежките преговори с продавача на имота.


ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ: АДРЕС недвижими имоти е една от малкото компании на пазара, която има свой собствен правен отдел, в който работят на пълно работно време специалисти в сферата на имотите. Нашите колеги имат дългогодишен опит с документацията по сделките и решаването на различни имотни казуси. 
Ние ще:

 

Съберем и проверим до най-малкия детайл документите по купувания от вас имот

 

Изготвим договор за покупко-продажба на купувания от вас  имот

 

Организираме срещите между двете страни за подписване на всички необходими документи

 

Проверим изрядността на всички документи на продавача

 

Подготвяне на документация за закупуване на имот

Подготвяне на документация за успешна сделка и подписване на предварителен договор
Вашите интереси са наш приоритет. След като изберете имот, който да закупите, АДРЕС ще:  

Води срещите между двете страни по време на тежките преговори.

Провери изрядността на всички необходими документи по успешното приключване на сделката.

Ще изготви договор за покупко-продажба на избрания от теб имот.

Част от процеса на закупуване на имот е и подписването на предварителен договор за покупко-продажба. Този договор ще бъде изготвен от юристите на АДРЕС, съгласно спецификацията на избрания от вас имот, като ще бъде направена повторна проверка на документите за собственост на имота. 
С подписване на договор за предварителна покупко-продажба на имот, вие се задължавате да внесете депозит, който гарантира желанието ви да закупите имота.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ: При подписването на предварителния договор се определя и дата за подписване на окончателен договор и заверяване на сделката пред нотариус, което ще ви направи собственик на желания имот.

 

Подписване на окончателен договор за покупко-продажба на имотаПодписване на окончателен договор за покупко-продажба на имота и сделката се финализира  успешно
Вашият консултант ще насрочи среща при нотариус за подписване на окончателен договор в нотариална форма (нотариален акт). С подписването на окончателния договор за придобиване на имота заплащате и остатъка от стойността на имота (остатъка след приспадане на депозита от стойността на имота).
Успешната ви покупка на имот ще е приоритет за нашите юристи до финализирането на сделката. Колегите ни са топ-специалисти в сферата на имотите и познават добре всички промени в законите и документация, която трябва да подготвят страните, за да бъде призната сделката. Гарантираме ви, че те ще разгледат обстойно документацията, за да защитят интересите ви на купувач!

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ: АДРЕС работи с най-добрите нотариуси в страната и вашият консултант ще ви посъветва с кого е най-добре да финализирате продажбата на имота си. Списъкът ни с препоръчани нотариуси включва само проверени и доказали се специалисти, при които сделката ви ще бъде изповядана бързо и безпроблемно.
Вашият консултант ще подготви среща за предаване на ключовете от имота, което е и финалната стъпка на една успешна сделка.

 

 

 Не заплащате и стотинка преди изгодна сделка!


Поздравления! Добре дошли в новия си дом! 
 

 

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.